STOJADINOVIĆ: Spavam mirno jer je Zvezda u rukama Kokeze!

Smenjeni sportski direktor crveno-belih tvrdi da nije iznenađen odlukom kluba, a nije mogao da ne "pecne" potpredsednika sa kojim je u sukobu

  • 5

Bivši sportski direktor FK Crvena zvezda Zoran Stojadinović ironično je prokomentarisao svoju smenu za Večernje novosti.

- Očekivao sam ovakvu odluku. Sasvim sam miran i savest mi je čista. Što je najvažnije, spavaću mirno večeras, jer znam da je naša Crvena zvezda, klub za koji sam radio do danas, ostala u rukama velikog sportskog radnika Slaviše Kokeze - izjavio je Stojadinović.

Bivši direktor kluba sa Marakane nesumnjivo govori istinu da je znao šta ga čeka, čim se nije potrudio da ostane u Beogradu , a odlučivalo se o njegovoj sudbini. Stojadinović je otputovao u Barselonu gde je i saznao da je odluka i formalno doneta.

Stojadinovića su javno optužili glavni igrači Crvene zvezde da spletkari i stvara lošu atmosferu, što je bio uvod u smenu nekoliko dana kasnije.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA