Sudija navijao protiv Mančestera!? (VIDEO)

Majk Din će svojom reakcijom, kada se gotovo razočarao zato što su igrači Svonsija izgubili loptu pred golom Junajteda, izazvati mnogo polemike na Ostrvu

  • 8

Mančester junajted je ispao iz FA kupa, nakon poraza od Svonsija 2:1, a među mnogim navijačima "crvenih đavola", ali  verovatno i ostalim zaljubljenicima u fudbal, nakon ovog videa pojaviće se sumnja, da li je sudija Majk Din uticao na ispadanje kluba sa Old Traforda.

Zato je kriv najviše upravo gorepomenuti, koji je jednom svojom reakcijom tokom jednog napada "labudova", naterao sve koji su posmatrali meč da pomisle kako navija za izabranike Mihaela Laudrupa, pošto je kada su fudbaleri velške ekipe izgubili loptu na nekih dvadesetak metara od gola Junajteda, razočaravajuće odmahnuo glavom, kao da mu je žao što se to desilo.

Sada je pitanje da li je zaista Majk Din navijao ja Svonsi, ili je nešto drugo po sredi, ne zna se, bar, ne još uvek, ali verujemo da će ovakvo njegovo ponašanje intrigirati ostrvsku javnost narednih dana.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport<

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sone

    5. januar 2014 | 22:44

    smorio se sto mora da trci odma nazad

  • FA

    6. januar 2014 | 07:26

    Tole lopove.

  • Vladaz

    6. januar 2014 | 00:38

    Ne treba zaboraviti da oni imaju konstantnu komunikaciju mislim na sudije. Moguce da je neko nesto rekao od sidija pa da je ta gestolikulacija povezana. Ne branim samo nagadjam :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA