Navijači, pazite sa čijom mamom se kačite! (VIDEO)

Majka jednog navijača Alabame sukobila se sa simpatizerima protivničkog tima zato što su vređali njenog sina i propisno ih izudarala

  • 1

Na tradicionalnoj utakmici između koledž timova američkog fudbala, koja se igra početkom januara i širom Amerike je nazivaju "Šugarboul", kao pandan Superboulu, sastali su se Oklahoma Sunersi i Alabama Krimson Tajd, ali ceo meč je pao u zapećak nakon jednog incidenta koji se dogodio na trbinama.

Mnogi će reći da su koškanja među navijačima uobičajena u sportu, ali ovo je izuzetak pošto se u raspravu uključila i jedna mama. Ona je pokazala kako se majke bore da zaštite svoje dete kada ga drugi napadaju.

Mišel Pričet iz Alabame je hrabro nasrnula na nekolicinu protivničkih fanova koji su provocirali njenog sina, a iako deluje da je bila malo pod uticajem alkohola, propisno je našaketala momke u crvenim majicama i pokazala im da nije preporučljivo kačiti se sa njom.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA