BRUTALNO: Brazilski policajci tuku navijača u toaletu! (VIDEO)

Pres služba policije iz okruga Gojas saopštila je da je pokrenuta istraga o razlozima zašto su četvorica njihovih pripadnika nemilosrdno prebili nesrećnog navijača. Ovaj video može poslužiti i kao upozorenje huliganima pred predstojeće Svetsko prvenstvo, kako ne bi trebalo da dolaze u sukob sa snagama javnog reda i mira u Brazilu

  • 10

Četvorici brazilskih policajaca preti zatvorska kazna, nakon što je u javnost izašao snimak kako bez imalo milosti tuku pendrecima jednog navijača u WC-u stadiona.

Prema pisanju medija iz zemlje domaćina predstojećeg Svetskog prvenstva, posle utakmice jedne niže lige između Vilja Nove i Atletika GO, koja je završena pobedom domaćina, došlo je do masovne tuče pristalica dva kluba. Snage organa reda su morale da se umešaju kako bi prekinule nerede, a jedan od fanova domaće ekipe je završio u toaletu, sa četiri pripadnika policije.

Oni su izvadili penreke i narodski rečeno, istukli ga kao vola u kupusu, a niko sa strane nije smeo da priđe i stane u zaštitu nesrećnika koji se našao u njihovoj nemilosti, iako je bilo jo nekoliko njegovih drugova sa tribine koji su celu scenu posmatrali kroz otvorena vrata WC-a.

Pres služba vojne policije okruga Gojas oglasila se nakon što je snimak ovog prebijanja izašao u javnost i saopštila da je pokrenuta istraga kako bi se utvrdili razlozi zašto su njihovi pripadnici reagovali kako su reagovali. U Brazilu svi sada čekaju hoće li nasilna četvorka biti optužena.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XXXX

    5. februar 2014 | 09:30

    Bravo za miliciju, sa huliganima treba huliganski, da barem ovi nasi tako biju nebi nam kriminalci koji se skrivaju iz boja klubova kontrolisati tribine

  • Ostoja

    5. februar 2014 | 07:18

    Jok treba da ga mazi,pa sa takvom st..om drugacije se ne moze..i ovde kod nas bi trebala Policija da ih mazi cesce ko u Brazilu..

  • Srki

    5. februar 2014 | 06:38

    Sigurno ga nisu tukli bez razloga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA