JSL: Partizanovo dete junak kola, preti Zvezdi u narednom (VIDEO)

Napadač Napretka Nikola Trujić, koji je ponikao u Partizanu, za 18 minuta postigao het trik protiv Radničkog iz Kragujevca i svakako je poneo epitet junaka 17. kola JSL

  • 2

Praksu da ponedeljkom pravimo kratak rezime prethodnog kola Jelen Super lige, Telegraf Sport nastavlja i danas, a u centru pažnje svakako je fudbaler Napretka Nikola Trujić koji je za 18 minuta meča protiv Radničkog 1923 postigao het-trik.

Fudbaler, koji je ponikao u Partizanu, pogađao je u 24, 27. i 42. minutu meča sa Kragujevčanima, a u narednom kolu će gostovati na ''Marakani'', gde će, po njegovim rečima, pokušati da donese povoljan rezultat svom timu, ali i da vrati crno-bele na vrh tabele.

- Danas sam igrač Napretka i moj klub mi je na prvom mestu, ali isto tako sam i dete Partizana i bio bih presrećan kad bi moj gol pomogao da se redosled na tabeli promeni - rekao je Trujić i dodao:

- Izazov je igrati na ''Marakani''. Nemamo šta da izgubimo, a pozitivan rezultat bi vredeo dvostruko, i nama i Partizanu.

Uprkos golovima Trujića Napredak nije uspeo da savlada Radnički (3:3), jer su gosti sa dva evrogola u drugom poluvremenu stigli do boda. Najpre je Miljuš smanjio na 3:2, da bi poravnanje odličnom ''kiflom'' doneo Darko Spalević.

Odstojanje između večitih rivala Zvezde i Partizana ostalo je isto kao i pre 17. kola. Crveno-beli su bez većih problema slavili u Jagodini rezultatom 2:0, dok su crno-beli golom Ninkovića u 86. minutu stigli do tri boda protiv Radničkog iz Niša (2:1).

Meč u Humskoj obeležio je i crveni karton strelca pobedonosnog gola, ali i činjenica da je Andrija Živković postao najmlađi kapiten Partizana u istoriji.

OFK Beograd i Spartak su odigrali nerešeno (1:1), a meč na Karaburmi je obeležio evrogol Novakovića u stilu Zinedina Zidana. Rad je slavio protiv Novog Pazara rezultatom 1:0 golom Ožegovića u 88. minutu, derbi začelja između Javora i Donjeg Srema završen je bez pobednika (0:0), dok su pobede za deobu trećeg mesta ostvarili Čukarički i Vojvodina.

Jelen Super liga Srbije, 17. kolo:

Subota:

Javor – Donji Srem 0:0

Vojvodina – Voždovac 2:0

OFK Beograd – Spartak 1:1

Rad – Novi Pazar 1:0

Jagodina – Crvena zvezda 0:2

Napredak – Radnički K. 3:3

Partizan – Radnički N. 2:1

Nedelja:

Sloboda – Čukarički 1:2

Tabela: Crvena zvezda 38 bodova, Partizan 37, Vojvodina 28, Čukarički 28, Jagodina 27, Radnički Niš 25, Novi Pazar 25, Spartak 22, Napredak 21, Voždovac 19, Sloboda 19, Radnički Kragujevac 18, OFK Beograd 18, Donji Srem 16, Javor 16, Rad 14.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    4. mart 2014 | 09:06

    @Sokobanjac Nazalost ti nisi imao srece da prisustvujes casu kad se ucio pravopis.

  • Sokobanjac

    3. mart 2014 | 23:00

    Sva trivpogodio na srecu...uvek nekog zakacio I lopta promenila pravac...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA