Ivana srećna posle važne odluke iz Londona i zahvalila se svima! (FOTO)

Naša kraljica srećna je zbog nove uloge u svetskoj atletici

  • 16

Iako nije osvojila medalju u skoku udalj, Ivana Španović se iz Londona vratila sa jednom pobedom, ali ovoga puta su toj pobedi doprinele njene kolege.

>>> Koju tetovažu je Ivana Španović prelepila trakom na Svetskom prvenstvu u Londonu? (FOTO)

Naša atletičarka je uz još pet kolega dobila najviše glasova i biće član sportske komisije IAAF-a, a četvorogodišnji mandat će joj početi 1. januara 2018. godine.

Zbog toga se Ivana srećna i nasmejana obratila svima preko Instagrama i zahvalila na podršci.

- Dragi prijatelji, atletičari, želim da vam se svima zahvalim lično što ste mi dali moguićnost da reprezentujem vaš glas i prenesem vaeš poruke i konstruktivne predloge do najvišeg nivoa.

- Moramo da udružimo snage,komuniciramo efikasno u našem sportu radeći zajedno sa ljudima koji odlučuju, liderima atletike kao i sa sponorima, globalnim medijima i navijačima. Odlučili smo se da budemo sportisti jer želimo da pokažemo ostatku sveta našu eleganciju - napisala je Ivana.

 
Dear fellow athletes – I want to thank each of you for voting for me and giving me the possibility to represent your voice and transfer your messages in a constructive way to the highest level. We need to join forces and communicate effectively within our sport – working together with the decision-makers and leaders of athletics, as well as the sponsors, the global media and the fans. We choose to be sportspersons because we want to show the rest of the world our excellence, respect, friendships and determination. Our sport needs to listen to our needs and therefore we must do everything within our power to ensure we work towards becoming a bigger, better and more attractive sport. I commit to promote and serve our sport in the best possible way I can. Thank you all! ❤A post shared by Ivana Španović (@ivanaspanovic) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mika

    15. avgust 2017 | 16:16

    Zamazali oči!

  • SRdjan

    15. avgust 2017 | 17:26

    Kompezuju stvari lopovi. Svaka odluka iz tamnog vrha... Ivana zasluzila si posteno a zlato su oteli jer su znali koga dobija.. Kod njih slucajnost ne postoji ! Podrska Ivani !!!

  • Metuzalem

    15. avgust 2017 | 16:36

    Uzeli ti zlato,istoriju za ceo zivot,a dali ti nesto nebitno.Ja to ne bih prihvatio i ne bih opravdao njihovu kradju i bezobrazluk.Trebalo je da ostanes dostojanstvena i da im ne dozvolis da te kupe malim stvarima,jer oni na taj nacin misle da su izbalansirali svoju zlobu,neshvacenih razmera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA