≫ 

Počeo Evropski atletski biznis forum, Srbiju predstavlja šestočlani tim

Srpska ekspedicija u elitnom društvu

  • 0

U organizaciji Evropske atletske asocijacije (EAA) u Frankfutu je u toku Evropski atletski biznis forum, koji se realizuje od 27. do 29. oktobra.

Tokom realizacije foruma kojem prisustvuju predstavnici atletskih federacija iz cele Evrope i organizatori velikih atletskih događaja iz celog sveta (maratona, polumaratona, uličnih, trajal trka) govoriće se o stanju trkačkog pokreta u svetu, perspektivi i programu trčanje za sve (Running for ALL).

Forum je otvorio predsednik Evropske atletske asocijacije Svein Arne Hansen, prisutnima su su obratili Olivier Gers predstavnik IAAF, predsednik asocijacije za maratonske u ulične trke (AIMS) Pako Borao, Tad Hajano direktor Tokio maratona, Nik Bitel predstavnik Londonskog maratona i mnogi drugi govornici.

Forumu ispred Atletskog saveza Srbije prisustvuju Predrag Momirović, menadžer saveza i Goran Čegar, koordinator atletskih trka izvan stadiona, pored kojih iz Srbije prisustvuju predstavnici Beogradskog maratona (Dejan Nikolić i Nikola Marinković) i Novosadskog maratona (Milan i Dimitrije Dolga).

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA