Poznata je trasa trke na 5 kilometara u okviru Serbian City Maratona (FOTO)

Limit trke je dva sata...

  • 0

Kao što je poznato, ''Serbian City Marathon'' u organizaciji Atletksog saveza Srbije održaće se 4. novembra ove godine na Novom Beogradu!

Maratonska trka će obuhvatiti četiri kruga od po 10.550 metara, polumaraton dva kruga, a pored navedenog biće održane i trke na pet i 10 kilometara.

Iz ASS su, u međuvremenu, podelili informaciju vezanu za trke od 5.000 metara. Trči se jedna krug, a vremenski limit je dva sata.

Startna pozicija je na uglu ulice Španskih boraca i Bulevara Zorana Đinđića. Trči se Bulevarom Zorana Đinđića, smer ka ulici Milentija Popovića, skreće se desno u ulicu Antifašističke borbe.

Mapa trke na 5 kilometara Foto: Promo/ASS

Ulicom Antifašističke borbe se trči ka Bulevaru Milutina Milankovića, u koji se ulazi skretanjem na semaforskoj raskrsnici desno. Bulevarom Milutina Milankovića se trči do tačke okreta (desni okret), nakon čega se vraća nazad istom saobraćajnicom do ulice Antifašističke borbe u koju se ulazi skretanjem levo.

Trči se ulicom Antifašističke borbe, posle prolaska kružnog toka (iznad autoputa) na prvom semaforu se skreće levo u saobraćajnicu ka Štark Areni. Potom se skretanjem desno uključuje u saobraćajnicu oko Štark Arene, njom se trči do zapadnog ulaza gde se skreće levo i ulazi u Štark Arenu gde je CILJ TRKE.

Prijave za sve trke maratona možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA