Kontramere Vojvodine prema FSS-u i sudijskoj organizaciji: Licencirano 13 kadeta za Superligu!

Novosađani su najavili ovakav scenario

  • 8

Fudbalski klub Vojvodina objavio je spisak igrača na koje trener Nenad Vanić može računati u nastavku sezone - na njemu se nalazi čak 45 igrača!

Ono što je najviše "upada u oči" je odluka kluba da za utakmice elitnog ranga licencira i 13 igrača 2001. godište, koji imaju pravo igranja za kadete.

>>> Vojvodina se ne šali: Novosađani pisali UEFA zbog Mažića?!

Međutim, to nije iznenađenje, s obzirom na najave Novosađana da će zapretiti kontramerama Fudbalskom savezu i sudijskoj komisiji zbog, kako su naveli, loše arbitraže Milorada Mažića u derbiju sa Partizanom.

Podsećamo, iz novosadskog kluba su poručili da će na teren izvesti kadete u slučaju da im sudijska komisija ponovo delegira Mažića.

- Fudbalski klub Vojvodina licencirao je igrače za takmičenje u Super ligi i Kupu Srbije ove sezone. Na spisku se nalazi ukupno 45 licenciranih igrača, među kojima je čak 28 onih koji i dalje imaju pravo nastupa za neku od mlađih selekcija kluba - saopštili su Novosađani.

Na spisku igrača koji su bili licencirani pred početak sezone, pridodato je još 13 fudbalera koji su 2001. godište i koji po tome imaju pravo nastupa i za kadetski tim Vojvodine, a to su: Dragoljub Savić, Dejan Zukić, Danilo Mitrović, Lazar Dimitrijević, Nikola Vasiljev, Aleksandar Siljanovski, Miljan Ivan, Dragan Matković, Mirko Topić, Đorđe Brborić, Dejan Đurić, Siniša Nijemčević i Stefan Šavija.

Za FK Vojvodina za sezonu 2017/18, licencirani su:

Lista A (igrači koji imaju pravo nastupa samo u seniorskoj konkurenciji):

Emil Rockov, Milan Lazarević, Filip Babić, Renan da Silva Alveš, Lazar Zličić, Nikola Perić, Ivan Lakićević, Bogdan Planić, Nemanja Subotić, Milan Mirosavljev, Nikola Antić, Filip Malbašić, Marko Vukasović, Dženan Bureković, Dušan Jovančić, Džosef Bempah, Stefan Mihajlović.

Lista B (igrači koji istovremeno imaju pravo nastupa i za mlađe selekcije):

Mladen Devetak, Petar Mićin, Kristijan Živković, Dragoljub Savić, Aleksandar Mesarović, Dejan Zukić, Marko Ilić, Ranko Veselinović, Miloš Zličić, Slobodan Tedić, Mihajlo Nešković, Slobodan Rubežić, Vukašin Pilipović, 1. Danilo Mitrović, Lazar Dimitrijević, Nikola Vasiljev, Aleksandar Siljanovski, Miljan Ivan, Nemanja Toroman, Dragan Matković, Mirko Topić, Đorđe Brborić, Dejan Đurić, Siniša Nijemčević, Stefan Šavija, Ranko Puškić

Dobrica Tegeltija, Miloš Milijašević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xboķi

    17. avgust 2017 | 15:30

    Podrzavam ih 100 posto.Vise od lakrdije Partizana i sudiske ne moze da se zivi. Onaj sto komentatise na ARENI covek nije normalan

  • Doktor

    17. avgust 2017 | 15:26

    Šta sve neće fudbalski paceri da smisle. Da je Disciplinska komisija donela odluku povodom istupa onog što je zalutao u FK Vojvodina i kome klub vode ljudi sa ,,one strane,, ovako nešto im ne bi palo na pamet. Ali, kako niko u toj komisiji nema ,,muda,, iako u njoj sede i veliki umovi, biće tako kako je.

  • gemathegreat

    17. avgust 2017 | 16:35

    Moj duboki naklon za principijelnost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA