≫ 

Tek što je Puškarić najavio da će Čuka proraditi, Brđani dali 5 komada u prijateljskom meču!

Tim sa Banovog Brda savladao Dunav iz Starih Banovaca i tako donekle ''izlečio rane'' iz Superlige

  • 1

Poslednje dve utakmice u Superligi Srbije fudbaleri Čukaričkog želeće što pre da zaborave.

Poraz od Zemuna i igra ispod svakog nivoa, a zatim i nesrećan remi sa Radničkim iz Niša (0:0). Kažemo nesrećan, jer je prosto neverovatno šta su Brđani sve promašili.

>>> Čukarički doveo novog napadača: Partizan ga je dobro upamtio pre dve sezone (FOTO)

- Složili smo se da smo slabo odigrali prethodnu utakmicu protiv Zemuna, pretrpeli neprijatan poraz i morali smo da suzbijemo redove i uđemo maksimalno motivisano i skoncentrisano u sledeći meč protiv Radničkog. Bili smo daleko bolji rival pre dva dana, u prvom delu susreta nismo iskoristili šanse i ostaje utisak da smo trebali da budemo mirniji i koncentrisaniji u završnici. Međutim, raduje činjenica da smo izgledali dobro na terenu, nadam se da ćemo i završnicu popraviti i u sledećoj utakmici imati isti pristup i želju - rekao je Darko Puškarić i ponovo se osvrnuo na duel sa Zemuncima:

- Neposredno pred tu utakmicu smo saznali da ne mogu da igraju Petar Bojić i Asmir Kajević. Oni nam dosta znače, ali ne želim da umanjim učinak igrača koji su ih zamenili. Međutim, promenili smo formaciju, pa smo bili u problemu. Pored svega protivnik je očigledno više želeo pobedu, a mi smo imali jako loš dan.

Foto: fkčukarički

Mladi fudbaler Nemanja Milojević slaže se sa iskusnim kolegom da je Čukarički u dosadašnjem toku prvenstva pokazao karakter, ali i da će "vratiti igru" kroz druge utakmice.

- Meni kao mladom igraču mnogo znači što dobijam priliku na terenu i dajem sve od sebe da se pokažem na najboilji mogući način. Protiv Radničkog sam igrao poslednjih deset minuta i imali smo šanse preko Ožegovića i Mudrinskog. Krivo mi je što nismo pobedili, jer smo zaslužili, a protiv Rada samo pobeda - dodao je Milojević.

Upravo je Milojević bio jedan od strelaca u prijateljskom meču protiv Dunava iz Starih Banovaca odigranom u ponedeljak veče.

Brđani su slavili rezultatom 5:1, a golove su pored Milojevića u 5. minutu postigli Mudrinski (20), Ovusu (40), Ivan Jovanović (55) i Markov u 90. minutu.

Čukarički je posle šest odigranih kola u SL deseti na tabeli sa sedam bodova - upisane su dve pobede, tri poraza i pomenuti remi sa Radničkim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA