RTS odgovorio Grobarima zašto neće prenositi meč Jang Bojs - Partizan, nego samo Zvezdu i BATE!

Javni servis ističe u saopštenju da se nisu dogovorili sa Arenom, koja ima pravo direktnog TV prenosa

  • 40

Navijači Partizana ljuti su što RTS neće prenosti utakmicu Jang Bojs - Partizan i imali su brojne negativne komentare prema javnom servisu Srbije, koji se oglasio saopštenjem i objasnio zbog čega utakmica crno-belih iz Berna neće biti prenošena na njihovim kanalima.

>>> Vi ovde ne znate koliko je Partizan veliki: Sulejmani otvorio dušu pred zbunjenim novinarom koji ne poznaje srpski fudbal (VIDEO)

- Ugovorne obaveze su razlog što se u četvrtak, 14. septembra, na Prvom programu RTS-a u direktnom prenosu od 21 čas emituje utakmica Crvena zvezda – BATE Borisov, dok će se okršaj Partizana i Jang Bojsa emitovati u odloženom snimku.

- Pravo direktnog prenosa ove utakmice ima TV Arena. U želji da omogućimo gledaocima da oba meča domaćih timova prate uživo na programu Radio-televizije Srbije, obratili smo se UEFA, tražeći da sa TV Arenom uzajamno razmenimo signal, te da dve televizije istovremeno emituju obe utakmice.

>> Partizan otputovao u Švajcarsku: Đukić poveo 20 fudbalera, nema dvojice povređenih!

>>> STOJKOVIĆ: Nabacili su nam dodatni pritisak imenom protivnika, što je suludo!

- Odgovor UEFA je bio da se neće protiviti takvom rešenju, ukoliko se RTS i TV Arena dogovore o saradnji. Nažalost, nismo uspeli da postignemo dogovor sa kolegama sa TV Arene. I u daljem toku Lige Evrope, prenosi na RTS-u biće u skladu sa ugovorom - navodi se u saopštenju RTS-a.

Meč Jang Bojsa i Partizana na programu je u četvrtak od 19.00 u Bernu, dok je od 21.05 na programu meč Crvene zvezde i BATE Borisova, koji će biti prenošen na RTS-u.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    13. septembar 2017 | 20:23

    Zasto? Zato sto ste mali,jadni.i zato sto 90% srbije navija za zvezdu...

  • Maki

    13. septembar 2017 | 19:15

    Ali zasto Rts ne pusti snimak Czv a pusti uzivo partizan.Sramota je da se ne prenosi šampion i osvajč kupa.SRAMOTA.

  • Ignacije

    13. septembar 2017 | 19:22

    Sramota!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA