Zbog ovog detalja su navijači Zvezde besni na Rikardinja: Golu BATE-a prethodio naivan potez Brazilca (VIDEO)

Ponovo se nije proslavio pred Zvezdinom publikom, a njegova loša defanzivna reakcija pre centaršuta Ivanića za gol Belorusa uticala je na konačan rezultat meča na Marakani

  • 15

Crvena zvezda nije uspela da savlada BATE Borisov na Marakani, gde su Belorusi izvukli 1:1 i zadovoljniji odlaze kući posle 1. kola u Ligi Evrope. Kao jednog od krivaca za poraz navijači Zvezde su ocenili Brazilca Rikardinja, koji je ušao u igru nekoliko sekundi pre gola.

>>> Jedan igrač Zvezde je toliko bio utučen posle BATE-a: Nije imao snage ni da ode pred Sever (VIDEO)

>>> ZEMLJO SLAVNIH VITEZOVA: Delije se posle 10 godina vratile u Evropu spektakularnom koreografijom! (VIDEO)

On je zamenio upravo strelca Zvezdinog gola Nemanju Radonjića, a posle svega nekoliko sekundi na terenu uspeo je i da napravi grešku koja je omogućila Ivaniću centaršut posle koga je pao gol.

Rikardinjo se neinteligentno zaleteo na Ivanića, koji je samo protrčao pored njega, iako je mogao samo da brani prostor i prodor u desnu stranu tako što bi usmeravao srpskog fudbalera u stranu.

Ivanić je lako iskoristio zaletanje Rikardinja, otvorio mu se prostor da neometan centrira i on je to sjajno uradio i pogodio Signeviča ''u trepavicu'', koji je neometan sa peterca zakucao glavom loptu u mrežu.

Brazilac Rikardinjo se tako ponovo nije proslavio pred navijačima Zvezde. Iako je došao kao jedno od najvećih pojačanja, gotovo ništa nije pokazao u dresu crveno-belih. Prvu naznaku dao je na poslednjoj prvenstvenoj utakmici u Ivanjici, gde je nagovestio da bi možda mogao da počne da pruža dobre partije, ali od toga nije bilo ništa. Bar ne na utakmici protiv BATE-a.

Pogledajte gol BATE-a i lošu reakciju Rikardinja:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    15. septembar 2017 | 12:23

    Kriv vam rikardinjo? A savic sto luta po kaznenom prostoru ko da je pijan to nista?

  • đole

    15. septembar 2017 | 11:24

    Kangi samom treba dati jednu loptu neka je nosi kući koliko je sebičan i i koliko zadržava igru ,sinoć je upropastio nekoliko naših kontranapada isto kao i protiv krasnodarra.Očigledno da Zvezda ima snage za 70 minuta a to je posledica neigranja godinama jakih utakmica...

  • Goran

    15. septembar 2017 | 11:11

    Pustite Rikardinja na miru , stalno mu pritisak i tenziju stavljate na leđa , nije greska u centaršutu nego u onom ko dozvoljava da protivnicki igrac primi loptu glavom , znači u našem šesnaestercu mi treba da čistimo sve lopte iz vazduha, tako da Rikardinja opravdavam , trebali smo skokom rešiti tu loptu..sjajna utakmica i srećno dalje naša Zvezdo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA