FOOTBALL MANAGER 2018: Sve što bi trebalo da znate o toliko čekanoj igri (VIDEO)

Donosimo vam brzi pregled onoga što će vas čekati u novom menadžerskom virtualnom svetu

  • 0

Ako igrače popularne igrice ''Football manager'' pitate koji mesec u godini im je najdraži, nema sumnje da će većina njih izdvojiti novembra.

Jer, ''FM 18'' izlazi upravo 10. novembra i sa sobom nosi određeni broj promena. Svi se nadaju da one idu nabolje.

DYNAMICS

Potpuno novi modul na FM 18 koji još bolje povezuje uticaj menadžera u svlačionici sa performansama tima na terenu.

Svaki igrač ima različiti nivo uticaja u svlačionici na ostatak tima i veoma je važno da oni najbolji budu zadovoljni. Time će se smanjiti kompletno nezadovoljstvo tima.

Pozitivna atmosfera će dovesti do toga da kolektivni mentalni atributi rastu. Tu bi najviše mogli da profitiraju vezni igrači koji bi imali visok procenat koncentracije i na taj način bi mogli da nateraju protivničke odbrambene igrače na grešku.

SCOUTING

FM 18 ima preuređen sistem skautiranja kojis e zasnima na tome kako savremeni klubovi regrutuju igrače. Novi skauting cenatr je mesto gde ćete dobiti preporuke za igrače i postaviti koju vrstu igrača želite da pretražite.

Takođe, po prvi put ćete dobiti budžet za skautiranje.

Dobićete i potpuniji uvid za igrača kog želite da dovedete. Tu su ključne statistike iz nekih njegovih nedavnih nastupa.

TACTICS

Redizajnirani ekran stavlja vašu taktiku u ''srce analize'' kako bi vam jasno pokazao da li radi. Biće vam prikazana mesta na terenu gde ste najviše izloženi opasnostima. Takođe, možete videti i koji igrači razvijaju snažna partnerstva.

Novi brifing pre meča omogućava vam da se bolje pripremite za predstojeću utakmicu.

SPORTS SCIENCE

Novi medicinski centar vam daje potpuniji pregled stanja povrede igrača. Vaš medicinski tim, naročito sportski naučnici, će vas savetovati koji igrači pate od kojih povreda i da li se one ponavljaju. Dobićete i izveštaje kako da se izbegnu povrede na treningu i ko je sve rizičan.

Isto tako dobićete i dopune medicinskog tima na mesečnom nivou, kao i da li je vaš broj povreda iznad ili ispod očekivanog nivoa.

MATCHDAY

Videćete debi novog grafičkog motora koji proizvodi najbolje osvetljenje, stadione, i modele igrača.

Golmani će, na primer, biti realističniji nego ikada. Imaćete kamere koje omogućavaju da pronađete ugao gledanja koji vam najviše odgovara. Tu je i sama atmosfera, nove opcije analize koje se mogu vdieti tokom i nakon meča.

FOOTBALL INTELLIGENCE

Previsoke cene transfera i vrednosti igrača postali su nešto normalno u modernom fudbalu, tako da ćete i ovde dobiti više opcija da bi završili neki veliki ugovor.

I vaš učinak će se ocenjivati. Na primer, ako prevazilazite očekivanja možda ćete dobiti značajno povećanje budžeta za sledeću sezponu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA