Fudbaleri Kelna stigli u Beograd kao da ih teraju na streljanje, a ne na utakmicu protiv Zvezde (FOTO)

Nisu Nemci delovali preterano raspoloženo po sletanju na aerodrom Nikola Tesla

  • 50

Fudbaleri Kelna stigli su u Beograd pred utakmicu protiv Crvene zvezde u poslednjem, odlučujućem kolu grupne faze Lige Evrope, koje će dati odgovor ko će se plasirati u nokaut fazu ovog takmičenja i obezbediti proleće u Evropi.

>>> HRABROST, DISCIPLINA, INTELIGENCIJA! Milojević ima recept, svi su spremni sem jednog igrača! (VIDEO)

Za oba kluba je ovo utakmica decenije, pa čak i više od toga! Zvezda na proleće u Evropi čeka čak 25 godina, od 1992. godine, a Keln od 1990. godine, kada je upravo eliminisao Zvezdu u meču koji je odlučivao ko će obezbediti proleće ovog takmičenja, koje se tada zvalo Kup UEFA.

Za razliku od pre 27 godina, ovoga puta se odlučujuća utakmica utakmica igra na Marakani, a Zvezda je u povoljnijoj situaciji jer joj odgovara i nerešen rezultat (u slučaju da BATE ne napravi čudo i pobedi Arsenal u Londonu).

Takođe, Keln ima ozbiljne probleme jer je ostao bez trenera neposredno pre utakmice protiv Zvezde, a u Bundesligi je zakucan za dno i jedini je bez pobede, sa svega 3 boda iz 14 utakmica.

Novi trener Kelna, Štefan Rutenberg na konferenciji pred meč protiv Zvezde; Foto: AP/Tanjug

Na sve to, imaju i brojne probleme sa povređenim igračima, pa su u Beograd poveli i tri amatera.

Na svom profilu na Instagramu Keln je objavio i fotografije sa sletanja na aerodrom Nikola Tesla, a igrači Kelna ne deluju preterano raspoloženo. Mnogi bi rekli kao da ih teraju na streljanje.

Međutim, trener Zvezde je svestan da je ''ranjeni lav najopasniji'' i ne želi da dopusti da se njegovi igrači opuste i potcene Keln.

Meč je na programu od 21.05 na Marakani, a kapije stadiona će se zaključavati pola sata ranije iz bezbednosnih razloga, pa svi koji idu na utakmicu moraju da požure.

 
A post shared by 1. FC Köln (@fckoeln) on

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar

    6. decembar 2017 | 19:48

    Pa vi ste stvarno sramota Srbije. Opet morate da pomenete vase komsije koje svake godine igraju u evropi. Osteceni za cist penal protiv Vose, gde je sada Terza nesto nisam primetio vasa saopstenja?

  • Dragannikolic

    6. decembar 2017 | 20:23

    Sta jadni partizan hoce.nemaju ni svoje igraliste

  • Жика Живац

    6. decembar 2017 | 18:22

    Klasicno omalovazavanje Zvezdinog trijumfa!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA