≫ 

Pre tri godine isprozivao Vučića, sada se vraća u voljeni klub (VIDEO)

Petar Grbić ispunio dečački san i do 2019. godine će igrati za Budućnost iz Podgorice

  • 5

Bivši igrač Partizana Petar Grbić odlučio je da se vrati u voljeni klub, prema kome gaji najjače emocije. Potpisao je za Budućnost, čiji će dres nositi do 2019. godine, a pod Goricom stiže bez obeštećenja, pošto je nedavno raskinuo ugovor sa Akhisarom.

Pre godinu dana istetovirao je i grb kluba iz Podgorice, za koji je i igrao u mlađim kategorijama kluba.

- Budućnost je moja ljubav i to nikada nisam krio. Rođen sam na 30 metara od stadiona, od sedme do 17. godine sam igrao za mlađe kategorije kluba. Dok su moji vršnjaci maštali da obuku dres nekih drugih klubova, ja sam maštao samo o Budućnosti - rekao je Grbić pre godinu dana.

Grbić će na ovaj način ostvariti dečački san, a u karijeri je promenio 8 klubova. Igrao je i za Olimpijakos, ali se najviše istakao partijama u OFK Beogradu, a potom i Partizanu.

Dok je igrao za crno-bele čak je u jednom momentu napravio gest kojim je isprozivao tadašnjeg premijera, a sadašnjeg predsednika Aleksandra Vučić, kada je slavio gol tako što je obukao dve leve kopačke, aludirajući na izjavu Vučića.

I sam Vučić kasnije je putem Tvitera čestitao Grbiću na tome što je na duhovit način uspeo da ga pobedi.

- Na početku sam se sekirao kad bi svaki put navijaču Zvezde tražio ličnu kartu, pa su vikali "Vučiću pederu", ili kad bi Partizan promašio šansu, odnosno neki od njegovih igrača, koji imaju dve leve noge, umesto desnu i levu, opet sam ja kriv – "Vučiću pederu" - rekao je tada Vučić gostujući u jednoj TV emisiji.

Pogledajte i kako je Grbić slavio sa dve leve kopačke:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neutral

    27. decembar 2017 | 16:29

    Strasno nebitan lik

  • Potapenko

    27. decembar 2017 | 16:13

    Ne voli toliko buducnost negp ne moze da igra u jacem klubu

  • Gagi

    27. decembar 2017 | 16:14

    Ti nekoga da prozivas, ko si ti, sta si, koju skolu si zavrsio koju diplomu imas- mislim regularnu ako je uopste imas, i nisi vredan da budes uopste u bilo kojim medijima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA