Kada čuju koliko je novca Donald odbio od Dinama, navijači Zvezde će još više da zavole svog kapitena!

Holanđanin ističe da pregovara sa upravom crveno-belih oko produžetka ugovora, koji mu ističe tokom leta

  • 26

Mičel Donald je ove sezone najčešće sa trakom oko ruke vodio Zvezdu, a trebalo bi da tako bude i na proleće, pošto je Holanđanin odbio ponudu Dinama iz Moskve, gde bi mesečno imao čak 75.000 evra, što na godišnjem nivou iznosi tačno 900.000 evra.

Donald je odlučio da ostane na Marakani i tokom proleća, osim ukoliko ne stigne ponuda ''koja se ne odbija''. Takoće je istakao da će nastaviti pregovore sa upravom kluba oko produžetka ugovora, koji bi Zvezdi dao bolju pregovaračku poziciju sa klubovima koji su zainteresovani da ga kupe.

Donaldu aktuelni ugovor ističe na leto, a ukoliko ga ne bi produžio klubovi bi na leto mogli da ga dovedu bez obeštećenja.

>>> INTERVJU SA DONALDOM: O odlasku, Kanginim bubicama, svlačionici, evropskim suzama, strahu rivala na Marakani... (FOTO)

- Imam sportske ambicije u Zvezdi, osećam se lepo ovde i nikad nisam rekao da želim da idem. Moji planovi su ovog proleća vezani za klub, pregovarali smo i nastaviću pregovore sa upravom oko produžetka saradnje i mogu otići samo ako stigne ponuda koja će zadovoljiti sve strane - rekao je Donald za Novosti.

Koliko Zvezda znači Donaldu, iako je stranac, moglo se videti posle pobede nad Krasnodarom, kada je čak i plakao pred navijačima:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA