≫ 

ZVEZDINE VESTI SA KIPRA: Crveno-beli doveli novog trenera, Ben počeo da trese mreže, a Kanga hoće titulu (FOTO) (VIDEO)

Lider Super lige i najtrofejniji srpski klub ''upalio mašinu'' u Pafosu

  • 3

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su prvi jutarnji trening na pripremama, odnosno drugi po dolasku na Kipar!

Prijatnih 17 stepeni dočekalo je crvene-bele fudbalere koji su na najveći stadion u Pafosu 15 minuta pre zakazanog početka i u odličnom raspoloženju započeli rad.

>>> ŠTA JE ZVEZDA DOBILA DOLASKOM BENA? Tri glavne karakteristike omalenog napadača koji će poboljšati igru crveno-belih (VIDEO)

Današnji trening otpočeo je zagrevanjem uz rekvizite. Gotovo četrdesetominutne vežbe predvodio je asistent šefa stručnog štafa, Vladimir Janković.

Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda

Podsetimo i to da je Zvezda nedavno dobila novog kondicionog trenera. U pitanju je Ivan Vučetić koji je prethodno radio u FS Gruzije. Takođe, brinuo je o spremi i fudbalera Dinama iz Tbilisija.

Narednih 30 minuta igrači su bili podeljeni u dve grupe u utakmicama šest na šest vežbali kretnju i pozicioniranje na terenu. Oni su bili podeljeni u četiri ekipe po sedam igrača, a fokus je bio na posedu lopte. Svaka ekipa imala je zadatak da što duže loptu zadrži u svojim nogama i ne dozvoli protivniku da dođe do nje.

- Juče smo tek doputovali, imali smo uvodni laganiji treninig. Danas je već drugačije, trening je bio duži a i radilo se s loptom. Igračima je uvek lakše kada se radi s loptom. Suvi treninzi jesu teški, dugo traju, ali znamo zašta se spremamo. Niko nas ne pita da li nam prijaju ili ne, znamo i sami da su nam ti treninzi potrebni za kasnije. To je normalno, svake pripreme su teške. Fokusirani smo na treninge, ne razmišljamo o utakmicama već samo o sticanju fizičke pripreme. Jesmo tek na početku, ali ne traju dugo i moramo se što pre spremiti za Evropu - rekao je Nenad Milijaš.

Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda

Nakon toga, ponovo podeljeni u četiri ekipe, igrali su na dva gola na skraćenom terenu. Cilj je bio što bolje zatvaranje protivničkog napada, kao i uvežbavanje što brže realizacije. Važili su se samo golovi koje su igači postizali nakon prvog kontakta sa loptom.

Iako je tek početak pripremnog perioda, nije izostalo žestoke borbe za svaku loptu. Nizali su se atraktivni potezi na obe strane, a nekoliko lepih golova postigao je i novi Zvezdin napadač Ben i time potvrdio da poseduje odlične realizatorske sposobnosti.

Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda

Navijače može da raduje i sjajan fizička pripremljenost Gelora Kange. gabonac je, odsetimo, kasnio na prozivku, ali je sada spreman za nove izazove.

- Došao sam potpuno spreman. Imao sam nekih porodičnih problema koje sam morao da rešim pre nego što sam se priključio saigračima, ali sve je u redu i nastavljamo dalje. Prvi smo u šampionatu, ispred Partizana, svi smo se odmorili tokom ove pauze i sada je vreme da se usredsredimo na osvajanje titule prvaka Srbije. Naravno tu je i važan meč protiv CSKA i zato moramo samo da treniramo i radimo što više i sve će biti kako treba – kaže Kanga.

Kanga je trenutno fokusiran samo na što bolje pripreme i naredne izazove koji očekuju Crvenu zvezdu.

- Ja sam u Zvezdi i fudbaler sam ove ekipe. Imam ugovor još šest meseci, a razgovaraću sa upravom kluba oko moje budućnosti. Sada sam ovde i igram za ovaj klub kao i do sada najbolje što mogu i umem – zaključuje Kanga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SERGIJE

    15. januar 2018 | 16:41

    Iviceeee o Iviceeeee cujes to ovo?a? Imal kakva bomba il bar petarda ?a?

  • Nesa CZ

    15. januar 2018 | 20:07

    Milojevic je odlican trener ine sumnjam da ce skockati sampionski tim...Ben je jedan od naj boljih napadaca koji je ikada dosao u JSL...ako ne i najbolji

  • Nscz

    16. januar 2018 | 13:01

    Svi mi hocemo titulu. Ali pita se i sudijska asocijacija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA