≫ 

Iz Partizana otišao za pet miliona, a Španci sada nude 30 za njega!

Mladi srpski reprezentativac skrenuo je pažnju na sebe u italijanskom klubu

  • 7

Nekoliko španskih klubova spremni su da plate 30 miliona evra za transfer srpskog fudbalera Nikole Milenkovića iz Fiorentine, piše Korijere delo Sport. Mladi reprezentativac Srbije skrenuo je pažnju, za sada, neimenovanih španskih klubova već u prvoj sezoni u Italiji posle dolaska iz Partizana za 5,1 milion evra.

>>> Milenković u klinču sa Iguainom: Bivši štoper Partizana se nije uplašio Argentinca (VIDEO)

Milenković je od početka 2018. godine počeo da igra sve više i to sa uspehom na poziciji štopera i desnog beka.

Ovaj 20-godišnji defanzivac odigrao je 11 utakmica u Seriji A i drastično povećao tržišnu vrednost.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan FCRS

    19. april 2018 | 14:17

    Postujem svakog igraca Partizana koji je dobar pre svega kao covek a onda i kao igra . Milenkovic je dobar u svakom pogledu i bitno je da ce igrati u repki. A najvise mrzim kad se nasim igracima skandira p..... grobarska ili p.... ciganska. Kad igra repka onda ih sve volimo jel? SRBIJA PRE SVEGA

  • AlexT

    19. april 2018 | 13:37

    A šta je on odigrao u Fiorentini da mu cena toliko skoči posle 10 utakmica? Ako ovaj momak sada vredi 30 mil. siguran sam da je prošle godine vredeo 20 mil. To je dokaz da naši klubovi ne znaju da se ponašaju na tržištu ili im tako odgovara.

  • Miloje Bubanja

    19. april 2018 | 12:43

    neka reprezentacija dobije dobrog igraca za buducnost,manimo se mog partizana i vase zvezde, imali smo mi vise talenata zbog bolje skole,ali neki nasi veci talenti su propali, ima i onih koji su ostali, ali ima i zvezdinih na koje niko nije racunao pa sada tresu mreze po evropi.. ja mislim da kao srbija imamo lepe igrace za buducnost.. to ce se tek videti na ono Evropskom prvenstvu za 2 god e tucemo dodji do same zavrsnice,a postepeno cemo da napredujemo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA