≫ 

Izabrana idealna postava SL, ali i trener, debitant i MVP šampionata: Najviše nagrada u rukama igrača Zvezde! (FOTO) (VIDEO)

Takođe, i najbolji trener je iz redova crveno-belih

  • 19

Zajednica Super lige Srbije izabrala je najbolje ''iz svoje kuće'' za sezonu 2017/18!

Tačnije, idealnu postavu, najboljeg trenera i debitanta, kao i MVP šampionata, izabrali su treneri i kapiteni svih klubova u SL.

Za najboljeg trenera, očekivano, izabran je Vladan Milojević koji je sa Crvenom zvezdom osvojio šampionsku titulu. Najbolji debitant je mladi štoper Svetozar Marković iz Partizana, dok je MVP šampionata Aleksandar Pešić.

- Hvala porodici, igačima i svim ljudima u Zvezdi, svako priznanje posebno, svako drago na svoj način. Ponosan sam, jer mi je ovo prva seniorska titula, ponosan sam i zbog činjenice da mi je Zveda dala šansu da igram i sada da treniram ekipu. Nadam se da ce biti još titula i uspeha - rekao je Milojević.

Aleksandar Pešić, najbolji igrač Super lige Foto: Marko Jovanović

Idealnu postavu SL čine: Vladimir Stojković (Partizan), Filip Stojković (Crvena zvezda), Vujadin Savić (Crvena zvezda), Nemanja Miletić (Partizan) Miroslav Bogosavac (Čukarički), Nikola Drinčić (Čukarički), Nenad Krstičić (Crvena zvezda), Nemanja Radonjić (Crvena zvezda), Danilo Pantić (Partizan), Nemanja Nikolić (Spartak) Aleksandar Pešić (Crvena zvezda).

Zanimljivo, Stojković je dobio samo jedan glas više od Milana Borjana iz Zvezde - ukupno 13!

Sa 22 glasa, Filip Stojković je ubedljivo bio najbolji desni bek, dok je Miroslav Bogosavac imao 16 glasova. Savić je dobio 17 glasova prilikom glasanja, dok je drugi štoper Miletić imao 13.

Fudbaleri Crvene zvezde na dodeli nagrada FOTO: Marko Jovanović

Isto toliko je dobio i Krstičić, a tri manje je imali su Pantić  i Drinčić - po 10! Nemanja Radonjić je osvojio čak 17 glasova. Najviše od svih - ukupno 24 glasa - imao je Aleksandar Pešić, dok je njegov ''partner'' Nikolić dobio 13 glasova.

Vredi pomenuti da se idealan tim birao u standardnoj formaciji 4-4-2.

VIDEO Intervju, Ćiro Blažević: Srbija će nas sve obradovati na Mundijalu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuja

    14. maj 2018 | 22:52

    Borjan primio duplo manje golova od ovog mustafe ala namestate ccccc....ko je taj Miletic???Gde su Donald,Srnic,Boaci,Pavkov??NAJBOLJI STRELCI LIGE!!!!KOJI BRE DRINCIC kasapin!!!

  • Marko

    14. maj 2018 | 21:24

    Borjan je bolji od Stojketa veselog bar triput al ajd sad, nego me zanima odkud ovaj Miletic jos veseliji ovde?

  • 29

    14. maj 2018 | 22:29

    Po kom kriterijumu Borjan nije na golu??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA