Čim su novinari pomenuli večiti derbi protiv Zvezde, Rikardo Gomeš i Ivica Iliev nisu mogli da sakriju osmeh (VIDEO)

Novi napadač Partizana promovisan je u Humskoj i potpisao je ugovor na tri godine sa crno-belima

  • 19

Fudbalski reprezentativac Zelenortskih ostrva Rikardo Gomeš potpisao je u petak trogodišnji ugovor sa Partizanom i poručio da je uveren da je doneo najbolju moguću odluku.

Ovaj 26-godišnji napadač stigao je iz portugalskog Nacionala, potpisao je trogodišnji ugovor i nosiće crno-beli dres sa brojem 11.

- Srećan sam što sam postao član ovako velikog kluba. Verujem da je ovo najbolja odluka za moj razvoj. Mogu da igram i po krilu, ali ja sam pre svega napadač - rekao je Gomeš na promociji u Humskoj.

On je drugo pojačanje Partizana u ovom prelaznom roku, nakon Nemanje Nikolića iz subotičkog Spartaka.

Gomeš je istakao da je imao mnogo ponuda, ali da je sa menadžerima odlučio da potpiše za crno-bele.

- Nadam se da će sledeća sezona biti izvanredna i da ću da doprinesem uspehu. Imao sam mnogo ponuda, ali sa menadžerima sam odlučio za crno-bele. Svidela mi se struktura kluba. Ovo je najbolja odluka za moj razvoj", poručio je na predstavljanju Rikardo Gomeš.

Stigao je u Beograd sa odličnim predznanjem. Čuo je za Partizanove igre u Evropi, kao i strast koju donosi večiti derbi, a čim su čuli to pitanje, i Gomeš i sportski direktor Partizana Ivica Iliev slatko su se nasmejali.

- Naravno, Partizan je lako pratiti. On je uvek poznat u Evropi. Tako sam i počeo da pratim Partizan. Naravno, i navijači crno-belih su veoma moćni i strasni. Čuo sam mnogo toga lepog i o večitom derbiju, čuo sam da je jedan od najpoznatijih derbija na svetu. Gledao sam snimke na internetu. Jedva čekam da postanem deo toga - poručio je Gomeš.

Prošle sezone Gomeš je postigao 24 gola u dresu Nasionala. Slična cifra zadovoljila bi i Grobare.

- Nisam postavljao ciljeve po broju golova, ali sam spreman da dam sto posto. Hoću da budem u službi Partizana. Obećavam samo rad, rad i rad. Tim kao što je Partizan uvek mora da ide na titulu - zaključio je Gomeš.

VIDEO: Pogledajte kako je izgledao dolazak Gomeša na aerodrom Nikola Tesla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA