≫ 

Vreme je da Sergej protiv Ronalda pokaže da vredi 100 miliona

Derbi Serije A igra se u Torinu od 18 sati kada Juventus dočekuje Lacio

  • 17

Veliki derbi Serije A u drugom kolu sastaju se Juventus predvođen Kristijanom Ronaldom i Lacio sa našim Sergejom Milinkovićem Savićem.Milinković Savić je ovog leta dosta bip u medijskoj žiži jer se pričalo o neverovatnom transferu od 100 miliona evra, ali izgleda da niko nije hteo da da toliki novac.

>>> Milan doveo seks bombu: Skidala se gola, a sada je zaštitno lice kluba (VIDEO 18+)

Vreme je da Srbin pokaže svima da vredi 100 miliona i to u duelu sa šampionom Italije koji je doveo Kristijana Ronalda.

Još uvek se čeka prvenac Portugalca u Seriji A Foto: Tanjug/AP

Karlo Anćeloti protiv tima s kojim je beležio najveće uspehe. Kec na Napoli protiv Milana je 1,70, dok pobeda Rosonera nosi ogromnu kvotu 5,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Napoli - Milan.

Upravo su Srbin i Portugalac centralne ličnosti ovog duela (18.00, Arena sport) u Torinu. Od Sergeja se očekuje da konačno zablista u velikom meču. Predugo se čeka njegov odlučujući potez u derbijima, nije ga bilo ni prošlog vikenda protiv Napolija u Rimu, pa se već pojačava sumnja da li je on zaista igrač od 100 miliona evra.

Sergej protiv kluba koji ga je ovog leta želeo u svojim redovima. Može li da ga zaustavi, hoće li Ronaldo dati prvenac u Seriji A? Kvota da će Juve slaviti uz bar jedan gol Lacija (1&GG) je 2,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Lacio.

VIDEO: Ronalda u Rusiji zbunili pomoću pogače i soli

(Telegraf,rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA