≫ 

Englezi mrtvi ozbiljni: Mitrović je trenutno najbolji napadač na svetu!

Fudbaler Fulama igra sezonu života iako ima samo 24 godine, oduševljava navijače mnogih klubova koji smelo tvrde da je Srbin najubojitiji golgeter današnjice

  • 33

Fudbalski reprezentativac Srbije i napadač Fulama Aleksandar Mitrović prešao je dug put od "lošeg momka" i "nepoželjne Svrake" u Njukaslu, do najboljeg strelca Premijer lige i Srbije, tako barem tvrdi velika većina Engleza koji sa pažnjom prate nastupe našeg igrača u Fulamu, ali i u reprezentaciji.

>>> Nova magija napadača Orlova: Pogledajte Mitrovićev "mat u tri poteza"! (VIDEO)

Naime, Srbin je prekretnicu u karijeri naporavio odlaskom na pozajmicu u Čempionšip, a rad sa Slavišom Jokanovićem pomogao mu je da povrati golgeterski instikt okji ga je krasio kroz veći deo karijere.

Tako je Mitrogol napustio Rafu Beniteza, koji sada sigurno žali za trenutno najboljim napadačem najjače lige Engleske. Činjenica da se Mitar "ne uklapa u filozofiju" Rafe Beniteza zapravo je uticala da napadač potpuno preko Fulama oživi svoju karijeru i uđe u formu koja je donela igraču inmpresivne brojke.

Mitrović na utakmici protiv Rumunije Foto: Tanjug/AP

Naime, u četu Slaviše Jokanovića stigao je za oko 30 miliona evra i na 22 starta u dresu "Kotidžera", postigao je 19 golova. Od februara meseca niko u čitavom engleskom fudbalu nije postigao toliko golova, a pritom je sa četiri pogotka ove sezone na vrhu liste strelaca sa Sadiom Maneom.

Mitrović je sinoć postigao dva gola u dresu reprezentacije, stigao je do 19 pogodaka u nacionalnom timu i sa tim učinkom je daleko najbolji strelac u istoriji Srbije, a gol postiže na svakih 159 minuta u dresu nacionalnog tima.

Društvene mreže su se "usijale" od pohvala za našeg fudbalera, ima i onih koji idu dotle da tvrde da je Mitrović u ovom trenutku najbolji napadač na svetu.

Pročitajte samo neke od komentara fudbalskih zanesenjaka na golove Mitrovića protiv Rumuna. Obratite pažnju na "tvitove" navijača Njukasla koji ne mogu da prežale što je njihov klub prodao Srbina Fulamu.

VIDEO Aleksandar Mitrović: Gladan sam golova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazarinho

    11. septembar 2018 | 18:16

    Jedan od vidjenijih na svetskom prvenstvu. Srbija igra trecu ligu u ligi nacija. Fulham je ekipa koja ce se boriti za opstanak u premier league. Sve u svemu nula od igraca. Objektivno.

  • Kao prvo treba reci da su ovo komentari nekih anonimusa sa tvitera

    11. septembar 2018 | 20:08

    Samim tim svaka rasprava prestaje

  • Дејан

    11. septembar 2018 | 20:17

    Да да ретко могу да кажем да су енглези у праву али овог пута јесу.Србија одавно није имала раснијег центарфора још из доба Слободана Сантрача ударне игле ОфкБеограда.Нажалост због брозовог кључа Сани није имао место у репрезентацији сфрј.Био је 2 пута златна копачка европе 1 у ОфкБГД а 2 пут у швајцарском грасхоперсу као и 2 пута бронзана копачка европе у дресу Романтичара са КарабурмеА Митровић ће само још напредовати и ићи напред,њега је извукао Славиша Јокановић..., и Митре само напред а и надамо се ускоро уз неког правог тренера репрезентације Србије

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA