Znamo šta Cigani misle o nama, a Grobari pričaju gore o Partizanu od njih: Vučelić osuo žestoku paljbu! (VIDEO)

Ne miri se Vučelić sa kritikama

  • 16

Predsednik FK Partizan, Milorad Vučelić, imao je buran nastup u klupskoj televizijskoj emisiji "Partizanov vesnik".

Jasno je Vučelić u izjavama aludirao na Dragana Đurića i Nenada Bjekovića, kao bivše čelnike koji koriste svaku priliku da žestoko kritikuju klub.

- Zvezda nam je stari rival, ali je novi problem što takozvani partizanovci stavljaju klipove u točkove, salonski partizanovci... Ističu se, posle svake krize u Partizanu se javljaju. Neću da navodim imena, četiri imena, redovno su tu - počeo je priču Vučelić.

Đurić je imao izlive kritika Foto: MNPress

- Ima još jedna stvar, Zvezda ima instituciju legendi. Zna se koliko je tačno legendi, Zvezdinih zvezda, a Partizan, kada se neko promoviše u javnosti i kritikuje, on se uvek promoviše u legendu Partizana. Onda imaš situaciju, Radomir Antić, sigurno zaslužuje poštovanje zbog urađenog, institucija je, i uvek govori pozitivno o klubu bez obzira na krizu.

- On dobije mali deo u novinama, a kada se legenda rukovodilačka ili bilo koja javi, dobija cele strane. Vermezović, takođe dobije malu fusnotu, a neko drugi celu stranu.

Nije pošteđen ni Bjeković Foto: Marko Todorović

Napravio je Vučelić još jednu navijačku paralelu sa Crvenom zvezdom.

- To što o nama misli cigani, i grobari o ciganima, zna se... Ali je dobro da nekad gore govore o Partizanu oni koji su grobari, a kad osvojite duplu krunu, ne nađu za shodno da čestitaju.  Tada im je dan žalosti, ni ne upute čestitku.

Gostovanje Vučelića možete pogledati od 38. minuta snimka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mire

    13. septembar 2018 | 15:45

    Sadasnja uprava je dala svoj maksimum a razultat rada je 0% . Sadasnja uprava pljuje g Djuricu i po g BJEKOVICU cije bi ime morali izgovarati sa puno postovanja g Bjekovic je jedna od Legendi partizana a sportska karijera perfektna a direktorska takodje perfektna , ova uprava zna da pljuje po rivalima ali lose MORAS NEKOG DA PIBEDIS pa da ga ispljujes do nesvesti da bi postigao cilj a vi nemozete da pobedite nikog jedino sto znate da dajete izjave na Partizanovoj tv , znate da izazovete tucu ispred stadiona pa da istog trenutka pibegnete kao zec , znate da iznesete pehar izg kluba i odnesetega pod neku satorcinu , propale bivse komunjare koji su politicki unisteni i zakopani a uz put loptu nisu sutnuli pljuju po coveku koji se zove NENAD BJEKOVIC. podnesite ostavke a ako necete vi otvorite komunisticku stranku mozda cete imati podrsku od ukucana.

  • Grobari Beograd

    13. septembar 2018 | 10:58

    Napolje kompletna uprava!!!!

  • goran...

    13. septembar 2018 | 11:12

    samo ti podnesi ostavku zajedno sa cijelom upravom...a carsija nek prica sta hoce...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA