≫ 

Nejmarov dribling protiv Degeneka, UEFA izabrala za potez dana (VIDEO)

Brazilac je u sredu veče bio nezaustavljiv

  • 17

Detalj iz prvog poluvremena meča između PSŽ-a i Crvene zvezde, kada je Nejmar predriblao Miloša Degeneka, UEFA je iazbrala za dribling dana Lige šampiona!

Brazilac je skoro na ivici peterca, iskosa sa leve strane, ''napao'' štopera Zvezde i proturio mu loptu kroz noge.

>>> Nekada standardni učesnici Lige šampiona Milan i Olimpijakos večeras igraju u Ligi Evrope, a kvota na pobedu Rosonera je 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Milan - Olimpijakos.

Srećom po crveno-bele, Milan Borjan bio siguran i zaustavio je njegov šut.

Međutim, taj dribling je obišao Evropu i nije ni čudo što ga je UEFA izabrala za najbolji.

Inače, Nejmar je u sredu veče postigao het-trik za Svece u ubedljivoj pobedi od 6:1.

VIDEO: Degenek žestoko utučen i iznerviran posle debakla od PSŽa

VIDEO: Šta je Vujadin Savić rekao posle katastrofe na Parku prinčeva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aragorn

    4. oktobar 2018 | 11:03

    Rece Degenek posle Salzburga da ne moze niko da se zajebava sa zvezdinom celicnom odbranom , svako ko igra protiv nje mora da pati . Jel ti dobro sine ??

  • Titty Mcboob

    4. oktobar 2018 | 12:00

    Zar nisu igraci rekli da imaju recept za nejmara??? Haha ocigledno je upalio

  • NekoKo

    4. oktobar 2018 | 12:54

    Sportski gledano a to je najvažnije, krajnje ponižavajuće je biti navijač srpskog fudbalskog tima ili reprezentacije. Zaista je bolje ne igrati nikakvo evropsko takmičenje nego doživljavati svake godine po par teških blamaža. Naši fudbaleri nisu elementarno tehnički obučeni, a navodno su prošli neku fudbalsku školu. Pitajte Deju Savićevića ili Piksija Stojkovića kako se to trenira kada trčiš a ono lopta ne ide 2m od tebe, nego je svo vreme u nogama. Da, postoji trening za to i sigurno je to lakše da navežba čovek, nego slon da nauči da vozi bicikl u cirkusu. No, ipak mora da se radi na tom polju. Ovo je samo jedan detalj zbog čega recimo Zvezda nije u stanju da iznese loptu. Druga stvar je poromena ritma sa loptom. Neverovatno je da profesionalni fudbaler i to igrač sredine terena, nije u stanju da drži podignutu glavu, sprinta i vodi loptu koja je "zalepljena" za nogu. Ovi na[i kao nojevi, glava dole i naravno ne mogu da vide ništa što treba da vide, posebno kada se igra ovako brzo. Inače mnogi veliki fudbalski treneri su rekli da svaki poraz preko 3-4 gola razlike znači samo jednu stvar a to je da taj poraženi nije imao blage veze sa životom. PSG je moćan klub, ali izgubiti sa 5 golova razlike i to na način da niisi pokazao ni da znaš da žongliraš sam sa sobom je sramno. Ovo što igra Zvezda nema veze sa fudbalom. Zapravo srpski fudbal je danas neki poseban sport. Ovako se nije igralo ni 1945. Bilo je sve sporije, ali neko je makar znao da proda lažnjak, foru, nešto ... Ovi naši fudbaleri to ni ne pokušavaju. Ovako isto je naša reprezentacija izgubila od Argentine 6:0. Ista fora. Koliko puta neko treba da nas ponizi da bi počeli da menjamo pristup u našem fudbalu. Treneri selektiorajte klince koji vole da driblaju, da se nadmudruju, da prodaju štosove isl. a ne samo ove vočiće koji mogu da se nabiflaju jedino da trče.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA