Mega otvorila svoju fabriku NBA igrača! (FOTO)

Srpski ABA ligaš dobio svoju dvoranu za treninge

  • 3

Košarkaški klub Mega Bemaks podigla je svoj nivo rada na još veću visinu. Posle osvajanja Kupa Radivoja Koraća, i igranja finala ABA lige 2016. godine, posle četiri igrača koje je direktno poslala u NBA, Mega je uradila ključnu stvar.

>>> Mega dovela košarkaša koji je LA Klipersima dao 35 poena (VIDEO)

Obezbedila je svoju halu za treninge koja se zove "Mega Factory" To je zapravo hala Sport Eko u naselju Braće Jerković koju je Mega zakupila u narednom periodu.

-Počevši od leta 2014. godine čak devetorica igrača Mege su izabrana na tri NBA drafta, a u međuvremenu su četvorica otišla direktno iz kluba u NBA ligu. U klubu se čini sve da se taj trend nastavi, pa je uz mlade i talentovane igrače koji će i ove godine igrati u Megi, otvaranje hale svakako korak u pravom smeru", navodi se u saopštenju.

Foto:bcmegabemak.net

Generalni menadžer Mege Goran Ćakić rekao je da klub sada ima svoj dom i u Beogradu.

- Pronašli svoj dom i u Beogradu gde će u hali 'Mega Fektori' osim prvog tima, trenirati i sve mladje kategorije kluba. Na taj način će sve selekcije Mege biti okupljene na jednom mestu, što je bila i jedna od ideja vodilja prilikom planiranja daljeg razvijanja kluba u budućnosti- rekao je Ćakić.

- Želeli smo da igrači i stručni štab mogu neometano da treniraju čime smo, uz obezbedjivanje smeštaja i ishrane u blizini hale, omogućili igračima da se u potpunosti posvete sportskom životu i daljem igračkom napredovanju, što je uostalom i osnovni cilj našeg kluba - dodao je on.

Ćakić je naveo da će prvi tim Mege i dalje svoje utakmice igrati u Sremskoj Mitrovici sa kojom "klub ima izvanrednu saradnju.

Foto:bcmegabemak.net

(Telegraf,rs/bcmegabemaks.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1989

    16. avgust 2017 | 21:44

    Svaka cast.Tako se radi.

  • Miloje Bubanja

    16. avgust 2017 | 20:47

    dobro bi bilo da su svi ti igraci srbi,ok tu je jokic,jaramaz... 3-4 francuza, 2 hrvata i jedan slovenac,hrvat zubac moze da bude bolji cak i od jokica ove godine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA