≫ 

DONČIĆ BIO BLIZU ZVEZDE: Otkriveni dosad nepoznati detalji borbe za potpis najvećeg talenta Evrope!

Predsednik crveno-belih je gostujući u emisiji Ćirilica otkrio da je klub vodio veliku bitku za potpis slovenačkog košarkaša

  • 8

Luka Dončić je košarkaš o kome bruji čitava Evropa posle Eurobasketa u Istanbulu, gde je pomogao Sloveniji da dođe do istorijskog zlata. As Reala je na Evropskom prvenstvu pokazao zašto mnogi veruju da će biti 1. pik NBA drafta naredne godine.

>>> Koga to ljubi Luka Dončić? Ona je super seksi Slovenka i devojka na koju je ljubomorno hiljade tinejdžerki (FOTO)

On je i u Realu prethodne sezone bio jedan od najboljih igrača, a takođe je poznato i da je navijač Zvezde. Kada je prethodne sezone bio u Pioniru na meču protiv crveno-belih dobio je na poklon i dres kluba, a čak je i tokom Eurobasketa izjavio da bi voleo da jednog dana završi karijeru u Zvezdi.

>>> Nikola Kojo isprozivao Srbe koji svojataju Dragića i Dončića: Sarkastično dao predlog i kako da prisvojimo Gasola i Šveda (FOTO)

Nebojša Čović je gosujući u emisiji Ćirilica otkrio da je malo falilo da pre nekoliko godina Zvezda dovede Dončića, ali je na kraju Real uspeo da ga odvede.

- Mi kako klub smo bili u tuči za Dončića. U to isto vreme smo imali obračun i kod Simanića. Mi smo uspeli kod Simanića, nismo uspeli kod Dončića. Otišao je tamo gde je otišao. Zvezdaška porodica i otac je igrao, ali... - konstatovao je Čović.

Pogledajte taj video na 46.42 u priloženom videu:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Трол

    19. septembar 2017 | 10:34

    Успели код Симанића? Тако би и Дончић прошао

  • Bogidelija

    19. septembar 2017 | 10:31

    Sreca da nije zavrsio bi u FMP jer Radonjic unistio sve mlade igrace

  • ☆☆☆

    19. septembar 2017 | 16:10

    Ovu priču znamo odavno,samo Dončić nije bio ovo što je sad pa su ljudi zaboravili.Ali objasni šta je sa Simanićem.Simanić je tada bio bolji igrač od Dončića.Šta ste mu uradili?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA