≫ 

Vujošević o skidanju imena Zvezde sa trofeja Kupa: Jednom je krađa pehara prošla nekažnjeno, pa će i ovo!

Bivši trener Partizana smatra da je skadnalozno što je neko skinuo ime Crvene zvezde sa trofeja

  • 36

Bivši trener Partizana i sadašnji selektor košarkaša Bosne i Hercegovine Duško Vujošević oglasio se povodom skandala sa peharom Kupa Koraća.

>>> Lista trofejnih trenera Partizana jača je za ime Čanka: Vujošević ima više pehara od svih zajedno, a iza njega nije Obradović!

Posle finalne utakmice, neko je sa pehara skinuo pločice sa imenom Zvezde. Iako su one vraćene ekspresno, ostao je gorak ukus skandala koji potresa srpsku košarku i ne smiruje tenzije među dva najveća kluba.

- Skidanje pločica sa pehara Kupa Koraća je  jako ružno. Kao štoi je bilo ružno i ono što se dogodilo  2014. godine kada su navijači Zvezde oteli pehar i izgazili ga, pa je on posle prilično tajno vraćen u klub, da niko ne zna. Jednom kada je takvo ponašanje prošlo nekažnjeno, bilo je jasno da će proći ponovo - rekao je za list Danas, Vujošević.

Foto: kkpartizan.rs

On je dodao da je loše što se skreće pažnja sa uspeha Partiana

- Ne sviđa mi se što je umesto da se priča o dobrim igrama Partuizana, sad doško do zamene teze i priča se o ovom skandalu. Ja sam se jako obradovao pobedi Partizana, jer ma koliko je Kup devsatirano takmičenje, i jedna ekipa koja je bila u ozbiljnim problemima jezasluženo osvojila trofej.  Ne treba umanjivati uspeh Partizana zbog skandala sa pločicama - rekao je Vujošević.

(Telegraf.rs/Danas)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zis

    23. februar 2018 | 14:07

    Zasto ovom Crnogorcu dajete medijsku paznju,neka ide u Crnu Goru pa neka tamo pametuje.Zbog njega se sve ovo i desava !!!

  • dknk

    23. februar 2018 | 13:12

    Pa kad se Andjus usutio evo ga dusko glavom i bradom!!! Tu i je najveci problem sto se izjednacava, ono je bila sala navijaca i pehar nije gazen nego dat simonovicu i odma je vracen a ovde je pehar koji je urucen kasnije unistavam a posto je duznost osvajaca da ga cuva do sledece godine ne treba dovoditi u pitanje cija je odgovornost ali ne i eventualna krivica.

  • Marko

    23. februar 2018 | 14:11

    U pravu je covek, da je tad taj huligan dobio 10 godinica da vidis kako bi sad ovaj skidao plocice hhahaah, ahaaa sutra malo..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA