≫ 

10 HULIGANA DINAMA BRUTALNO GAZILI NAVIJAČA PAOK-a: Skoro su ga ubili, a iznervirao ih je transparent Grka o Putinu (FOTO) (VIDEO)

Ovo je bilo neljudski, čak i kada je čovek jedva ustao, nekoliko ''hrabrih momaka'' je prišlo da ga ''overi''

  • 32

Navijačka brutalnost ispoljena je u najgorem obliku u Ukrajini, gde su huligani Dinama iz Kijeva napali jednog navijača PAOK-a, koji je bio usamljen na ulici.

PAOK je igrao meč protiv Olimpik Donjecka i izborio je remi u Ukrajini, a navijači Dinama, koji važe za jedne od najopasnijih u ovoj zemlji, vrebali su gostujuće navijače po gradu. Jednog su i uhvatili i onda ga je nekoliko njih brutalno pretuklo.

>>> Cela Marakana se naježila zbog čeških navijača: Spartanci su toliko oduševili Delije, da smo prisustvovali nikad viđenoj sceni u Srbiji (VIDEO)

Navijači PAOK-a prethodno su ih iznervirali transparentom o Putinu koji su istakli na stadionu, na šta su Ukrajinci poludeli totalno, pa su kasnije i vrebali Grke po ulicama u pokušaju da se osvete.

- Putine, mi smo s tobom, došlo je vreme da pokažeš svoju moć - pisalo je na transparentu navijača PAOK-a, koji se očigledno odnosio na stanje u Ukrajini i odnos između Rusa i Ukrajinca, kao i podele zemlje na dva dela, od kojih je upravo jedan Donjecka republika, gde su i igrali.

Foto: Facebook.com

Bilo je tu i gaženja dok je navijač PAOK-a bio na zemlji. Nakon što je potpno pao i legao na pod, svi su se razbežali. Međutim, bili su u blizini, u slučaju da ustane.

A to se i dogodilo, doduše, Grk je jedva uspeo da se pokrene i da podigne glavu sa asfalta, a onda je nekoliko Ukrajinaca ponovo prišlo i neljudski su ''overili'' čoveka koji je jedva bio u stanju da se pomeri.

 
A post shared by GruppaOF (@gruppaof) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bu

    18. avgust 2017 | 09:40

    Bravo junaci, 10 na 1. To su ti navijacki kodeksi

  • Kosare

    18. avgust 2017 | 22:09

    Nisu svesni kako ce prvom prilikom paokare da ih masakriraju zbog ovoga

  • Ja

    1. septembar 2017 | 00:56

    Ciganska braca, klasika za miseve 10 na 1, tu su isti.. Kako ce paokare da ih ugaze za ovo, nisu svesni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA