Ultrasi zabranjuju ženama ulazak na navijačku tribinu: Sever je za nas sveto mesto, nađite drugo za romantiku sa devojkom!

Navijači Lacija smatraju da u prvih 10 redova na tribini gde se okupljaju najokoreliji navijači nema mesta za osobe lepšeg pola

  • 2

Navijači Lacija uputili su javnosti otvoreno pismo u kome pozivaju da se ženama zabrani ulazak na tribinu gde se okupljaju najokoreliji navijači ovog kluba - "Curva Nord".

Oni su pozvali da se ženama zabrani dolazak na "sveti" deo severne tribine stadiona Olimpiko u Rimu.

Severna tribina je za nas sv eti prostor, okruženje sa nepisanim kodom koji treba da se poštuje. Prvih nekoliko redova, kao i uvek, doživljavamo kao rovove. U rovovima ne dozvojavamo ženama, suprugama i devojkama da budu tu, pa ih pozivamo da se pozicioniraju nakon 10. reda.

- Oni koji biraju stadion kao alternativu bezbrižnom romantičnom danu u rimskim baštama, treba da odu u druge sektore.

Letak sa ovakvom porukom koja diskriminiše žene na tribini potpisao je vođa Lacija.

I Kristal Palas i Liverpul odlično su otvorili sezonu u Premijer ligi, a tim Luke Milivojevića večeras igra baš sa Crvenima. Kvota na dvojku je 1,45, a na duplu šansu 1X čak 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Kristal Palas - Liverpul.

Atletiko ima šampionske ambicije, a one će biti na ispitu već u 1. kolu, pošto Simeoneov tim večeras gostuje Valensiji. Kvota na dvojku je 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Valensija - Atletiko Madrid.

Marko Grujić mogao vi već danas da debituje za Hertu, koja u Kupu Nemačke gostuje Braunšvajgu. Kvota na dvojku je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Braunšvajg - Herta.

VIDEO: Delije organizovale humanitarni koncert "Kotor za Kosmet"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA