≫ 

Delije smislile neverovatan način da pruže podršku Zvezdi na praznoj Marakani: Navijaće se iz autobusa, kamiona, tramvaja...

Iako je Marakana prazna, fudbaleri crveno-belih će osetiti podršku svojih pulena

  • 15

Marakana je "zaključana" za navijače na utakmici decenije za Crvenu zvezdu, pa će puleni Vladana Milojevića od 21.00 na svom stadionu bez uobičajenog vetra u leđa igrati prvi meč plej-ofa Lige šampiona protiv Salcburga.

Delije su se maksimalno potrudile da uliju samopouzdanje i da svojim igračima adrenalin napumpaju do maksimuma time što su došli na trening dan pred utakmicu.

Ipak, navijači su se dosetili na koji način bi mogli da podrže svoju ekipu. UEFA je možda mogla da zabrani navijačima da uđu na stadion, ili da se okupe oko njega, ali ne može da zatvori saobraćajnice oko Marakene, koje su veoma prometne.

Tako se društvenim mrežama počela da se širi poruka sa pozivom na akciju da svi koji prolaze u blizini Marakane u vreme utakmice, da sirenama svojih automobila, autobusa, kamiona i tramvaja daju podršku igračima Zvezde.

Veliki dan za Zvezdu - mušema Lige šampiona prvi put na Marakani, i Salcburg u gostima pred praznim tribinama. Kvota na keca je vrlo primamljiva - 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Salcburg.

VIDEO: Delije pesmom poslale poruku fudbalerima pred Salcburg

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Хијене

    21. avgust 2018 | 10:34

    Идееемо делије!!

  • Da

    21. avgust 2018 | 10:35

    Sta vise se ne zove Rajko Mitić sad je opet Marakana.?

  • Red devil

    21. avgust 2018 | 11:08

    A ja bih zamolio u ime starijih i normalnih,pravih zvezdinih navijaca,ove lazne navijace koji su odgovorni za ovu sramotu sa praznom "marakanom"(a nije prvi put)da se vise okanu i nase Zvezde i tribina,eno im SNS pa nek se lepo bave politikom,a nase oci vise da ih ne vide na stadionu,pozdrav za sve prave zvezdase koji nece veceras moci da pruze podrsku svom timu u ovoj istorijskoj utakmici(u sportskom znacenju,naravno,niko ne ide ni u rat ni u boj,gluposti)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA