VATERPOLISTI POSLE BRONZE: Neko sa strane je mogao da organizuje meč kako njemu odgovara!

Duško Pijetlović je imao komentar na nefer suđenje i u borbi za treće mesto

  • 5

Vaterpolo reprezentacija Srbije je uspela da osvoji bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu pobedom protiv Grčke, a nedugo posle meča srpski igrači su ponovo pomenuli čudan kriterijum suđenja.

Podsetimo, Delfini su slavili rezultatom 11:8

- Ne bih komentarisao utakmicu, sve ste videli, Drago mi je da smo posle poraza od Hrvata pokazali mentalnu snagu da se vratimo i ponosan sam na ove momke, Čestitam im i srećan sam što sam deo ove ekipe. Bronza nije mala stvar. Nastavljamo dalje, vaerujemo u sebe - rekao je Milan Aleksić.

Duško Pijetlović:

- Pokazali da smo kvalitetniji . Bilo je da se psihički vratimo u igru. Vratili smo se posle teškog poraza, teškog jer godinama nismo gubili ovakve mečeve kao što je bio onaj sa Hrvatskom. Lagana pobeda. Od starta smo pokazali i kvalitet i đelju.. Držali smo prednost od dva tri gola mada su oni lako dobijali faulove za razliku od nas. Tu je gorak ukus jer neko sa strane može da organizuje meč kako njemu odgovara. Imamo osećaj da su aritri uvek na strani drugih, nadam se da će se to promeniti.

Andrija Prlainović:

Foto: VSS/UNIQA

- Odlično smo otvorili utakmicu, imali pravi pristup i ogromnu želju da dodjemo do bronze. Uspeli smo. Ovo je dobar kraj turnira. Mislim da smo najjači ali nismo pokazali.To ćemo da analiziramo.

Gojko Pijetlović:

- Ćestitao bih momcima, stručnom štabu, nismo prekinuli niz medalja od 2014. Nije ono na šta smo navikli ali ovo je uspeh jer smo rekli da je svaka medalja bitna. Dosta smo sigurno delovali, davali golove iz igre. Grci su tvrdi, strpljivi pa smo se borili njihovim oružjem. Mislim da je lepo kada turnir završite pobedom.

Sava Ranđelović:

- Nisam navikao na bronze ali sam sada prezadovoljan. Ostaje žal za onom utamicom sa Hrvatskom ali je sada sve ok kada se završi medaljom. Nije bilo dileme, ni nervoze. Grci su pokušavali ali smo držali sve vreme kontrolu igre i rezultata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA