≫ 

Zvezdin podvig u borbi za Ligu šampiona: Crveno-beli nisu dali gol za poluvreme, pa izjednačili u poslednjoj sekundi protiv favorita!

Ekipa Dejana Savića u sjajnom drugom poluvremenu nadoknadila veliku prednost Sabadelja, revanš u sredu

  • 2

Vaterpolisti Crvene zvezde ostali su "u igri" za plasman u Ligu šampiona posle podviga u bazenu Sportskog centra "Milan Gale Muškatirović" remiziravši sa favorizovanim Sabadeljom - 6:6.

Revanš je na programu u sredu, a bolji iz ovog dvomeča igraće elitno takmičenje ove sezone.

Crveno-beli su odigrali očajno prvo poluvreme, gosti su taj deo igre dobili rezultatom 2:0 i delovalo je da drže sve konce u svojim rukama.

U nastavku su došli i do 3:0 i bio je to trenutak kada je bilo brige da srpski predstavnik ne doživi potpop, ali trgli su se Beograđani na vreme.

Postigli su crveno-beli konačno gol za 3:1 (sredina treće deonice), potom i za 2:3, ali su gosti imali spreman odgovor pa su ponovo uvećali prednost na dva gola razlike.

Nisu posustajali vaterpolisti Zvezde nošeni hukom sa tribina.

Najbolji period meča igrači domaćeg sastava materijalizovali su serijom 3:0 i prvim vođstvom na meču od 5:4, za potpuni delirijum na Dorćolu, ali trebalo je izdržati do kraja.

"Večiti drugi" u španskom prvenstvu reagovao je sa dva brza gola, pa su Beograđani ponovo bili u zaostatku, izgledalo je da su pred porazom pošto su tekli poslednji trenuci utakmice. i bukvalno u psolednjim sekundama utakmice Asanović se majstorski snašao pred golom Španaca, zatresao mrežu i svojim dugim golom doneo egal Zvezdi koji bi mogao mnogo da joj znači u revanšu.

Dvostruki strelci za domaći tim bili su, pored junaka Asanovića, Tanasković i Njegovan.

Vredi još reći da crveno-beli nisu iskoristili nijednu od sedam situacija sa igračem više u bazenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA