≫ 

Oglasio se Tompson i otkrio ko ga je od hrvatskih fudbalera zvao na slavlje! Pitao sam ih "Jeste li sigurni?" (VIDEO)

Promoter ustaštva istakao je da bi pevao sve pesme, uključujući i Boj na Čavoglave da je bilo vremena u organizaciji

  • 33

Hrvatski fudbaleri su oduševili ceo svet igrama na Mundijalu i osvajanjem drugog mesta, ali su sve to bacili u vodu kada su doveli u Zagreb na slavlje pobornika ustaškog pokreta, ekstremnog nacionalistu i pevača sa pesmama u kojima preovladava mržnja prema Srbima - Marka Perkovića Tompsona!

Glavni promoter ustaštva, čiji su koncerti zabranjeni u mnogim zemljama Evrope pevao je pred pola miliona Hrvata na dočeku srebrnih fudbalera iz Rusije.

I strani mediji zgroženi su činjenicom da je takav lik pevao Modriću i ekipi na Trgu bana Jelačića.

>>> Ko je Marko Perković Tompson? Evo kakvog su ustašu hrvatski fudbaleri pozvali u slavljenički autobus i na binu! (VIDEO)

Sam Tompson oglasio se posle prašine koju je njegovo druženje sa fudbalerima izazvalo u svetskim medijima i otkrio je za RTL kako je uopšte došlo do toga da on bude tu, iako nije bilo planirano organizacijom.

Modrić i Tompson na Trgu bana Jelačića; Printskrin: HRT 1

- Selektor Dalić i kapiten Modrić su me zvali i rekli da je to njihova želja da ja dođem u autobus i putujem s njima do trga Bana Jelačića, a ja sam ih pitao "Jeste li vi sigurni, alo? Rekli su "da, molim te dođi". Znam da ima tih nekih priča, zašto ja, ali mislim da niko nije mogao da ih odbijene, nije ovo vreme za negativnost.

Njegove pesme i to one najokorelije ustaške, u kojima pominje da će "bandu četnika stići njihova ruka i u Srbiji", pevali su i fudbaleri u svlačionici i to javno obljavljivali posle utakmica u Rusiji.

Uz tu pesmu su navijači burno slavili u ustaškom leglu iz kojeg je Telegraf imao ekskluzivan video.

Sam Tompson istakao je da bi pevao i nju "Boj na Čavoglave", da su mu fudbaleri tražili da je peva i da je bilo vremena u organizaciji i da će ići svuda gde ga fudbaleri budu zvali, kao i da nije strahovao od fašističkih povika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žarko Marković Šmajser

    18. jul 2018 | 17:38

    A kad se pevaju četničke pesme i skandira "ubij zakolji da (šiptar, hrvat, balija) ne postoji" i "nož žica Srebrenica" to je onda ok? Crne zastave sa mrtvačkom glavom to je isto ok?

  • Srb

    18. jul 2018 | 20:25

    Neka im peva, i treba svet da vidi sta se velica u Hrvatskoj, dok im se taj isti svet smeje jer su nastali od Srba. Taj isti svet im daje dokaze za to, ali Hrvati veruju o dolasku u "7 stoljecu". Lakse mi je kao Hrvatu u to da verujem nego da sam Srbin, onaj isti kome sam spremao Jasenovac i druge jame, cije prezime nosim i jezik govorim. U sve bih poverovao i sve bih bio, i malo Italijan ili Nemac, Indijac sve bih bio samo ne Srbin. Ali eto istina je jedna samo...

  • Јован Дучић

    18. jul 2018 | 17:56

    “Хрвати су најхрабрији народ на свету, не зато што се никога не боје, већ зато што се ничега не стиде”.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA