Pre godinu dana imala je maratonski seks sa Boltom, a ovako danas izgleda studentkinja koja je zaradila brdo novca od toga (FOTO)

Sećate li se Džejdi Duarte?

  • 5
Foto: Facebook.com/jady.duarte

Možda Juesin Bolt neće po lepom pamtiti Svetsko prvenstvo u Londonu, ali se sasvim sigurno sa velikim smeškom seća prošlogodišnjih Olimpijskih igara u Riju.

Pogotovo, jer je u ovo vreme lumpovao sa brazilskom studentkinjom Džejdi Duarte.

Njih dvoje su imali maratonski seks, a mediji u Brazilu je nisu zaboravili. Izvukli su je iz ilegale u trenutku kada se Bolt opraštao u Londonu.

Foto: Facebook.com/jady.duarte

Pišu da je zaradila dosta novca od gostovanja u raznim TV emisijama, gde je govorila o noći sa Boltom.

Navodno, od tog novca i dalje živi. Kupila je luksuzan stan i odnedavno ima i verenika.

A podsetite se one noći kada je u olimpijskom selu završila u Boltovom krevetu:

Foto: Facebook/Jady Duarte

- On je visok crn, mišićav, baš moj tip, ali tamo je bilo toliko lepih devojaka, nisam ni sanjala da ću to biti ja - počela je svoju priču, a zatim prešla na detalje o dolasku u Boltov krevet i dešavanjima u njemu.

- Telohranitelj mi je prišao i rekao da Bolt želi da dođem. Nisam išla u tom pravcu odmah, jer je morate da se pomučite da dođete do njega. Mnogo devojaka je išlo tamo da se slikaju i htela sam da ga nateram da se on potrudi. Dok sam čekala u redu za plaćanje na kraju žurke, on je poslao telohranitelja ponovo. On mi je rekao ''Zašto nećeš da odeš do njega? To je Jusein Bolt''. Konačno smo čekali u redu za taksi i on mi se nasmejao i napravio je poznatu pobedničku pozu i nisam imala sumnju da je to on. To je bio trenutak kada sam odlučila da mu se predam. Ubacio me u taksi i neverovatno me je poljubio.

Objasnila je da su ušli u Olimpijsko selo i da joj niko nije tražio ličnu kartu ili bilo kakav dokument, verovatno zato što je bila sa njim, ispričala je. Takođe, istakla je da je očekivala da će je odvesti u neki skup hotel, a ne u Olimpijsko selo, ali da to usput nije primetila, jer su se sve vreme ljubili.

- Soba je bila uredna, bila su dva kreveta, ali su oba bila toliko mala da su mu virile noge na kraju. Oboje smo se istuširali, a on je na telefonu pustio Rijaninu pesmu ''Work'' - ispričala je Duarte.

Foto: Facebook.com/jady.duarte

A zatim je i prešao na ''posao''...

- Bio je veoma strastven i topao, proždirali smo jedni druge. On ima telo šampiona, iako njegovi muški delovi tela nisu podudarni - isti su kao i kod običnih momaka. Očekivala sam da bude brz, ali to je zapravo najsporiji seks koji sam ikada imala. Uradili smo to za oko 40 minuta, a onda je uzeo kratak odmor i ponovo krenuo u akciju.

- Bio je veoma brz u oporavku, ali nismo imali seks i treći put - završila je Duarte svoju ispovest.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Co21

    24. avgust 2017 | 12:32

    Pa dobro i sama je priznala..."tamo je bilo toliko lepih devojaka, a on izabrao bas mene". Iskoristila devojka svojih 5 min slave, sati ili cega vec, doduse uz pomoc kreveta(ni prva, ni zadnja). Sta reci o Boltu, nista...o ukusima se ne raspravlja, kako to kazu kod nas

  • negro

    25. avgust 2017 | 05:51

    Kazu da nije posle mogla normalno da sedne nedelju dana :)

  • Luna

    24. avgust 2017 | 13:23

    Jadan njen verenik.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA