Kontroverzni Agasi i prljavi Štepanek: Šokiran sam izborom Novakovog tima, ali videćemo šta će to doneti! (VIDEO)

Bivši selektor Dejvis kup tima Srbije Bogdan Obradović smatra da će novi trenerski tim doneti neke pomake u igri Đokovića

  • 19

Bogdan Obradović je neko ko uvek ima šta da kaže kada je u pitanju Novak Đoković i njegove igre. Posle rane eliminacije na Australijan Openu, Obradović je gostujući u emisiji TV Banat otkrio da je iznenađen, ili bolje rečeno šokiran izborom Novakovog trenerskog tima.

>>>Nole drhtavim glasom pred srpskim novinarima rekao ono čega se svi plaše: Ne mogu više ovako, od danas do sutra (VIDEO)

- Dve najkontroverznije ličnosti tenisa je uzeo pored sebe. Andre Agasija, koji dolazi iz Amerike, velike i sportske zemlje, i koji je bio bivši broj jedan.

- On je dobar čovek, mnogo je velikih stvari uradio u tenisu ali je uvek izazivao kontroverze od oblačenja u teksas šrotseve, sa ofarbanim repovima i slično. A na kraju je oženio Štefi Graf, hladnu profesionalnu Nemicu, totalnu suprotnost od njega - kaže Obradović i dodaje:

>>> Zabrinjavajuća izjava Novaka posle meča: Odlučiću s lekarima šta ću da radim u budućnosti, ovo frustrira!

>>> KO JE ČUNG? PET stvari o korejskom Đokoviću, novoj zvezdi svetskog tenisa! (VIDEO)

- Vrlo interesantno da je uzeo njega za trenera, mada se Novak naslušao od mene priča o Agasiju, jer smo Nenad Zimonjić i ja bili gosti kod njega u Americi, trenirali zajedno.

A onda se bivši selektor Srbije osvrnuo i na Čega Radeka Štepaneka:

Foto: Tanjug/AP

- Sa druge strane uzeo je Štepaneka, koji je najbezobrazniji lik iz Češke, koja je inače fenomenalna zemlja po pitanju tenisa.  Radek je prljav, bezorbazan, grozan, i Novak je imao neka loša iskustva s njim, kao i Janko, Viktor i ostali.

-  Vrlo interesantno je da ga je izabrao u tim i čak izjava da su vrlo dobri prijatelji me je šokirala.

- Šta će to u Novakov glavi doneti to prijateljstvo,njegovom tenisu. Sve je to on skupio ekipu. Čujem da je počeo da jede ribu, što je dobro - rekao je Obradović.

VIDEO: Pogledajte izjavu Novaka Đokovića po pitanju nastavka karijere:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svarog

    23. januar 2018 | 13:02

    I ja sam šokiran da si ti trener reprezentacije

  • Aleks

    23. januar 2018 | 11:45

    Ma pustite babske radio Mileva priče, pogledajte sada kako se tenis igra, Nadal i susjed Čilić, SVAKA ČAST OBOJICI!! Nole ako nisi u neku banju ili oenzionerski dom, pogledaj i uči šta je top tenis!!

  • sladjan

    23. januar 2018 | 11:35

    krivo ti je sto nisi ti novakov trener!!!!!!!sve je ok u novaku nego samo ta povreda zbog koje mora na operaciju!!!!nema vise cekanja!!!!trebao je pod noz jos pre pola godine a on nece!!!!!sada je pitanje karijere i mora!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA