≫ 

Novak nije hteo da se rukuje sa sudijom posle poraza od Tima! (FOTO)

Nije bilo uobičajenog pozdrava

  • 7

Novak Đoković nije se rukovao sa sudijom Karlosom Bernardešom posle poraza od Dominika Tima na turniru u Monte Karlu.

Đoković je ispao u osmini finala od austrijskog tenisera, koji je preokrenuo sa 6:7 (2-7), 6:2, 6:3, ali se na kraju nije pozdravio sa brazilskim arbitrom.

Spekuliše se da je razlog detalj iz sredine drugog seta, kada je u pauzi kod 3:2 arbitar rekao Novaku da pripazi na vreme između poena, zbog čega je priprema između servisa bila kraća.

U proseku je Novak servirao 16 sekundi posle završetka prethodnog poena, za razliku od 25 sekundi što je bio prosek tokom celog duela.

Onda je pao prvi brejk, Novak je ubrzavao i srljao, što je bilo kontraproduktivno, a sada se spekuliše da je ovo zapravo samo nastavak sukoba iz 2016. kada je Novak bio takođe ljut na Bernardeša.

Nema sumnje da će za Novaka razumevanje imati Rafael Nadal, koji je čak u jednom periodu tražio izuzeće Bernardeša na svojim mečevima 2015.

Podsetite se Novakovih i Rafinih momenata sa Bernardešom:

VIDEO: Šta je REIKI metoda koju praktikuje Novak

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • yugosloven

    19. april 2018 | 19:39

    ovom uvek neko kriv kad izgubi :(

  • Miodrag

    19. april 2018 | 21:30

    Kakvo elementarno nepoznavanje tenisa, pokazuju neki od komentatora. Nole je na ovom turniru igrao odlično s'obzirom na kondiciju i poljuljano samopouzdanje i pokazao da se vraća u staru šampionsku formu. Trebaju mu samo mečevi na vrhunskom nivou - ovde je imao 2 takva, pa će to opet da bude onaj naš stari Nole. Naravno, trebamu i Vajda, da ga potseti na pobedničko okruženje i pruži podršku u svakom smislu. Samo je još važno da mu se niko drugi ne meša u poslove. Sada je na pravom putu! Idemooo, No1eeee!!!

  • G

    19. april 2018 | 19:25

    Polako bre ljudi nemože preko noći Nole da se vrati u ono izdanje ! Dajte mu vremena !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA