Samo Nine i Bajko dobrodošli kod delija iz Užica (FOTO)

Fudbaleri Crvene zvezde posle utakmice sa Jedinstvom posetili kafić u kojem se okupljaju navijači beogradskog kluba iz ovog grada

  • 14

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u prijateljskom meču ekipu Jedinstvo Putevi, a nakon susreta igrači "crveno-belih" Miloš Ninković i Boban Bajković posetili su navijače Zvezde iz Užica u kafiću "Krejzi Nort" (Ludi Sever)

Ninković i Bajković su jedini od prvotimaca Zvezde bili izuzeti prethodnih kritika navijača, tako da i ne čudi izbor Užičana da isključivo njih dvojica budu njihovi gosti. Sa njima su došli i članovi stručnog štaba, Bratislav Živković i Mirko Abramović.

Skoro 200 "zvezdaša" svih generacija iskoristilo je ovu priliku za druženje i slikanje sa svojim ljubimcima, kojima su na poklon uručili majice "delija" iz ovog grada. Naravno, bilo je dosta i devojaka koje su htele da se slikaju sa fudbalerima Zvezde.

Već je postala tradicija da se u ovom kafiću upriliče druženja navijača s prvotimcima ili legendama kluba. Kada god Zvezda dolazi na Zlatibor na pripreme, ili uoči gostovanja Slobodi, u ovom gradu bude sjajno dočekana, pa neko od predstavnika Zvezde poseti glavno okupljalište navijača u Užicu.

"Crveno-beli" su prethodnih godina imali impresivnu atmosferu na Begluku u režiji ''užičkog korpusa severne armije'', koji iz dana u dan dokazuje da ovaj grad živi za Zvezdu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

 

(Telegraf.rs/redstarbelgrade.info)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA