Pedofili nastavili da na Facebook kače slike klinki i nazivaju ih droljama!

Uprkos gašenju najpoznatije i najposećenije Facebook stranice na kojoj se mogu videti fotografije razgolićenih maloletnica, ubrzo je osvanula nova

  • 48

Iako je Facebook grupa pod nazivom "Najveće drolje osnovnih i srednjih škola" ugašena, na ovoj društvenoj mreži postoji još nekoliko stranica s istim nazivom. 

 

Jedna od novih stranica zove se "Najveće drolje osnovnih i srednjih škola", osnovana je 20. aprila, a njen administrator tvrdi da se na ovoj stranici mogu videti "slike drolja". Stranica ima 11.696 lajkova.

 

U opisu nove stranice je izjava Zlatice Kovačević, kriminologa specijalizovanog za visoko tehnološki kriminal.

 

Ona tvrdi da "devojčice niko nije tajno fotografisao i kasnije zloupotrebljavao te slike, već su one same svoja obnažena tela postavljale na društvenu mrežu. Elementi kaznenog dela postojali bi da neko te fotografije prodaje ili da postavlja oglase za prostituciju koristeći te slike. Policija ovde ne može ništa učiniti jer ne postoji delo za koje bi mogli eventualno teretiti administratore i da zbog toga tragaju za njima".

 

 

Tokom noći, administrator nove stranice postavio je poduži post u kome pruža podršku Renatu E. koji je, kako kaže, stranicu morao da ugasi zbog velikog broja prijava.

 

U svom postu podrške između ostalog administrator nove stranice kaže i sledeće:

 

"Zato što ih je nazivao drolj*ama? I meni se omakne pa kažem neprikladne stvari za osobu koju možda ne poznajem, a video sam joj sliku na Facebook-u. I sada svi govore kako za nekog možeš reći da je drolja, a ni ne poznaješ je? Pa jel Facebook tu da je upoznajem osobe u dubinu njihove duše? Jel ja to mogu saznati iz njihove profilne silke? Ja mislim da ne. Te su isti ti roditelji te njihovi "anđelćići" trebali razmišljati o posledicama te o prvoj slici koju stvaraju kada neko ugleda njihovu profilnu, na kojoj devojke iskrivljuju svoju kičmu da bi u što boljem svetlu pokazale svoju stražnjicu i svoje "nevino" telo".

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    23. april 2014 | 19:35

    Nikako da shvatim da li problem u tome sto ih zovu drolje ili sto se one slikaju u uskim ili kratkim stvarima? Objasnite mi.

  • neki tamo

    23. april 2014 | 20:13

    pa u cemu je ovde problem? one same stavljaju te slike na fb i tad im ne smeta?

  • jelena

    23. april 2014 | 20:34

    jesam žensko, ali u ovom slučaju svakako nisu 'jadna nevinašca' ! ali izjava majke "moja 14ogodišnja ćerka je napravila samo par SLOBODNIJIH fotografija" , pa ja još ne mogu da dođem sebi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA