Ponovo uhapšen i direktor Aerodroma Nikola Tesla!

Radosavljević, koji je uhapšen 2. jula, tereti se da je oštetio aerodrom za 207 miliona dinara u poslu sa niskotarifnom mađarskom aviokompanijom Viz er

  • 5

Okrivljenom direktoru aerodroma Nikola Tesla Velimiru Radosavljeviću, koji je posle saslušanja pušten da se brani sa slobode, određen je pritvor od 30 dana.

Radosavljević, koji je uhapšen 2. jula, tereti se da je oštetio aerodrom za 207 miliona dinara u poslu sa niskotarifnom mađarskom aviokompanijom "Viz er".

"Krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu donelo je danas rešenje kojim je uvažilo žalbu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i preinačilo rešenje sudije za prethodni postupak, na taj način što je prema okrivljenom Velimiru Radosavljeviću odredilo pritvor od trideset dana koji će mu se računati od dana i časa lišenja slobode", navodi se u saopštenju Višeg suda.

Radosavljeviću je pritvor određen "zbog okolnosti koje ukazuju na opravdanu bojazan da bi mogao uticati na predložene svedoke" i time ometati dalji tok postupka i zato je krivično vanpretresno veće našlo da je određivanje pritvora u ovoj fazi postupka nužna i neophodna mera, navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rale

    11. jul 2014 | 16:31

    Da nadoknadi stetu koju je sa kompanjonima iz Madjarske naneo zasposlenim i bivsim zaposlenim koji su ostali bez dividendi jer je gospodin dirktor izgrzavao postojanje G 17 U R S

  • Zoran

    11. jul 2014 | 23:09

    Da mu nije opet loše zbog vremena,taj nema morala pokrao toliki novac pa mu lisice smetaju.Da ga stave u ćeliju sa 30 ološa i kriminalaca jer je isti kao i oni.

  • citalac

    12. jul 2014 | 10:12

    Pitanje za sve novine - dokle ce se baviti poslom policije i skretati nam paznju sa stvarnih problema. Ovo je za goli otok a ne za ljude koji prezivljavaju. Kao da mi imamo nesto od ovih vesti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA