Muškarac se utopio u bari, žena misteriozno nestala u Valjevu

Danas se u Valjevu utopio jedan muškarac, za koga se sumnja da je počinio samoubistvo, dok se misteriozni nestanak jedne žene takođe povezuje sa mogućim utapanjem u selu Balinović

  • 2

U valjevskom selu Balinović danas su se najverovatnije dogodila dva utapanjaNajpre se tokom dana S. J. (57) iz Beograda utopio u bari svog prijatelja kod koga je bio u gostima. Kako nije bilo tragova sumnjive smrti, policija taj slučaj "vodi kao samoubistvo".

Oko 18 sati prijavljen je, takođe u Balinoviću, nestanak ženske osobe rođene 1973. godine. Na obali pored reke Jablanice pronađene su njene "japanke", a vatrogasno-spasilačka ekipa iz Valjeva nastoji da reši taj slučaj.

- Za sada ne možemo ni da potvrdimo, ali ni da demantujemo utapanje u reci kao eventualni uzrok nestanka te osobe - rekao je večeras Beti dežurni u Vatrogasno-spasilačkom bataljonu.

Danas posle 15 sati na području Valjeva zabeleženo je nevreme sa grmljavinom i tokom tri sata palo je 46 litara kiše po kvadratnom metru. U pojedinim selima oko Brankovine bilo je i slabog grada.

Kolubara, Obnica, Jablanica i Gradac blago su nadošle, a nadležni kažu da ne preti njihovo izlivanje iz korita.

(Telegraf.rs / Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zare

    27. jul 2014 | 21:52

    Covek poseduje baru ???

  • lidi konj

    27. jul 2014 | 23:27

    Ma da, malo grada a u selima oko Valjeva obelilo kao sneg da je padao danas.... Deo oko Brankovine je cak i najmanje pogodilo. Plus sto se Obnica na nekim delovima izlila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA