CEO SVET ŽELI DA ZNA: Kako izgledaju Putinove ćerke?

Mediji su oduvek želeli da saznaju ko su ćerke Vladimira Putina i kako one danas izgledaju pa su "Putinovom ćerkom" nazivane mnoge devojke, ali kako vreme odmiče, sve se više čini da ćemo to saznati onog momenta kada lider Rusije to bude želeo

  • 7

Ćerka Vladimira Putina, Marija, morala je da napusti Holandiju u kojoj već godinama živi sa svojim dečkom, zbog gneva sunarodnika izazvanim rušenjem MH17 nad Ukrajinom. Ovaj slučaj pokrenuo je mnoge navode i ćerke prvog čoveka Rusije stavio u žižu javnosti. Međutim, njihova pojava je potpuna misterija. Iako se spekulisalo da se Marija pojavila na nekoliko slika koje su obišle svet, ispostavilo se da je njen lik i dalje strogo čuvana tajna.

Za razliku od ostalih svetskih lidera koji se često fotografišu sa svojom decom, lider Rusije to veoma retko radi. Na internetu se mogu pronaći samo fotografije iz devedesetih godina, na kojima su devojčice u društvu svojih roditelja.

Niko sa sigurnošću ne može da tvrdi kako Marija i Jekaterina danas izgledaju jer se slobodno može reći da nisu vodile raskalašne živote. Za to je verovatno odgovoran i njihov otac koji je možda želeo da svojim ćerkama pruži miran život, što je potvrdila i njegova portparolka koja je jednom prilikom izjavila da se one ne kriju već se pridržavaju očevog saveta o "zatvorenom sistemu".

Glasine su sastavni deo svake priče kada je reč o osobama o čijem životu se malo toga zna. Tako se priča da Marija živi s holandskim biznismenom Joritom Fasenom (34) i da je diplomirani biolog, dok Jekaterina treba da se uda za sina južnokorejskog admirala i diplomirala je azijsku kulturu u Sankt Peterburgu.

Zbog svega toga, mediji su oduvek želeli da saznaju ko su njegove ćerke i kako danas izgledaju, pa su tako "Putinovom ćerkom" nazivane mnoge devojke od kojih su se dve izdvojile. 

Pre nekoliko godina su sve novine osvanule sa fotografijom na kojoj stoji mlada ženska osoba u društvu Vladimira Putina i njegove bivše žene Ljudmile uz naslov "Marija Putin sa roditeljima". Ruska ambasada u Londonu je kasnije saopštila da je u pitanju advokat Darija Zaharova (34).

Kada se pojavila vest da je Marija napustila Holandiju u javnosti se pojavila fotografija izazovne plavuše koja je prestavljena kao Putinova ćerka. Međutim, bilo je potrebno samo nekoliko dana i malo truda kako bi se otkrilo da je devojka sa slike bivša mis Portorika Vilmadilis Uma Blasini Perez.

Kada je reč o njihovom društvenom životu, nekoliko stranih medija je prenelo da se navodno druže sa Berluskonijevom ćerkom, Barbarom.

Bilo kako bilo, očigledno je da postoji veoma veliki razlog zbog kog Vladimir Putin Mariju i Jekaterinu krije od očiju javnosti. Možda je u pitanju želja da ih zaštiti od svih negativnih stvari kroz koje bi morale da prolaze kao ćerke lidera jedne od najvećih svetskih sila.

Nećemo da nagađamo, jedno je sigurno. Mariju i Jekaterinu Putin ćemo upoznati kada njihov otac, a verujemo i njih dve, to bude želeo.

(M. Bojić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vozd

    29. jul 2014 | 16:31

    Lijepa djeca, ne poznajemo ih iz novinskih stubaca po problemima ! Koliko god da imaju privilegija i novca nema eha da su pravile ili prave probleme za razliku od mnogih !

  • Hoce to tako nekada

    29. jul 2014 | 16:52

    Covek je dobro telesno gradjen za svoje godine,mnogi da mu pozavide,nije lepotan ali za razliku od njega,zena mu je ekstra ruzna naspram njega ispade on covek lepsi od nje.Prosto da se covek potrudi i pomuci da joj pronadje lepotu.

  • annex

    29. jul 2014 | 16:36

    Postoje slike na Google ...Brinta i plavusa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA