NESREĆA: Automobil pokosio i ubio prostitutku pored puta, povređen i policajac! (FOTO)

U saobraćajnoj nesreći na Novom novosadskom putu kod Manceovog nadvožnjaka poginula je devojka bez ličnih dokumenata, najverovatnije prostitutka koja je stajala pored puta, a povređena su dva muškarca od kojih je jedan pripadnik MUP-a Srbije koji nije bio na dužnosti

  • 25

U saobraćajnoj nesreći na Novom novosadskom putu kod Manceovog nadvožnjaka poginula je za sada neidentifikovana mlađa ženska osoba, a povređena su dva muškarca.

Nesreća se dogodila kada je kombi naleteo na Opel kadet koji se nepropisno polukružno okretao. Tom prilikom došlo je do strahovitog sudara, a poginula je devojka bez ličnih dokumenata, najverovatnije prostitutka koja je stajala pored puta.

Nju je zakačilo odbacilo jedno od vozila. Povređena su oba vozača, a jedan od njih je pripadnik MUP-a Srbije koji nije bio na dužnosti.

O silini sudara govori podatak da su motor i menjač iz Opela odleteli više desetina metara od slupanih vozila.

Povređene ljude kola Hitne pomoći prebacila su u Urgentni centar. Tokom policijskog uviđaja bio je obustavljen saobraćaj na ovom delu Novog novosadskog puta.

Daljom istragom biche utvrđene sve okolnosti nesreće.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MEN

    7. oktobar 2014 | 09:11

    JADNA DEVOJKA... NEK JOJ BOG DUSU PROSTI...

  • 13 GODINA BEZ TITULE, NASTAVIĆE SE..........

    7. oktobar 2014 | 07:19

    A sta su policajci tu trazili?

  • ostavljen od Ivane iz zr

    7. oktobar 2014 | 08:07

    Njihov posao je teži nego rudarski po noći po kiši bez radnog staza pala cijena velika konkurencija moze se i na crtu malo šale tragedija saucesce porodici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA