SAHRANA MALE IVANE: Suze, tuga i neverica! Mirno počivaj, anđele (FOTO)

- Danas nismo uspeli da sačuvamo anđela, nismo umeli da joj pomognemo u podizanju. Ivana, izgubili smo te, ali uvek ćeš biti u našim srcima. Tvoj razred je danas zanemeo, rekao je razredni starešina

  • 28
Sahrana Ivana Podraščić Foto: Telegraf, Facebook/Ivana-Podraščić-je-nestala

 Ivanu Podraščić (14), koju je silovao i ubio monstrum Darko Kostić, na poslednji počinak ispratili su na groblju u Batajnici porodica, prijatelji i drugovi iz škole.

Posle opela, koje je održano u 14.30, ka grobnici je krenula tužna povorka u kojoj se nalazi nekoliko stotina ljudi. Pre nego što je povorka krenula, njen razredni starešina je održao kratak i potresan govor.

- Danas nismo uspeli da sačuvamo anđela, nismo umeli da joj pomognemo u podizanju. Ivana, izgubili smo te, ali uvek ćeš biti u našim srcima. Tvoj razred je danas zanemeo, rekao je on pred okupljenom rodbinom i prijateljima.

Svi u povorci su vidno potreseni, a sahrani ne prisustvuje majka, koja nije imala snage da se pojavi na poslednjem ispraćaju ćerke. Ona je, kako smo saznali od komšija, danas nekoliko puta padala u nesvest i dobila je nekoliko injekcija za smirenje.

Podsetimo, Ivanu Podraščić je 31. jula najpre silovao, a zatim i ubio Darko Kostić u kući na Petlovom brdu. Nakon ubistva, Kostić je telo devojčice zavio u ćebe i sunđer i zakopao u dvorištu. Kostić je policiji otkrio mesto gde se nalazi telo ubijene.

(Mihajlo Pavić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maks

    9. oktobar 2014 | 15:32

    Smrt za takvog,bez trunke kajanja

  • Toplica

    9. oktobar 2014 | 15:39

    Pocivaj u miru mali andjele

  • Anika

    9. oktobar 2014 | 15:40

    Opet majka izigrava nesto. Prvo je pustila dete u provod na dve nedelje; onda negirala da joj je dete mrtvo; a sada nije isla na sahranu! Jadna preostala deca pored takve majke. Sramota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA