PRIJAVITE SE NA FOTO-KONKURS: Šaljite nam najlepše fotografije zvezdanog neba! (FOTO)

Nagradni foto-konkurs pod sloganom "Međuzvezdana prostranstva" biće otvoren od 30. oktobra do 6. novembra. Konkurs se organizuje povodom premijere filma "Interstellar" koja je 6. novembra u bioskopu

  • 7

Povodom premijere filma “Interstellar” koji u naše bioskope dolazi 6. novembra, distributerska kuća Blitz Film i bioskop Cineplexx, u saradnji s portalom Telegraf.rs organizuju nagradni foto-konkurs pod sloganom "Međuzvezdana prostranstva".

Pomoću svog mobilnog telefona, foto-aparata, tableta ili bilo kog drugog uređaja treba da ovekovečite trenutak zvezdanog neba. 

Zatim treba da nam pošaljite fotografiju na mejl: interstellar@telegraf.rs, a mi ćemo je objaviti na našem portalu.

Pored fotografije je važno da navedete svoje podatke: ime i prezime, broj telefona, mejl adresu i kratak naziv fotografije. Uslov da učestvujete na konkursu portala Telegraf.rs je da vaša fotografija VAŠE AUTORSKO DELO, odnosno da PREUZIMATE SVU ODGOVORNOST ZA NJENO OBJAVLJIVANJE. Slanjem fotografija na konkurs Telegrafa autori automatski prihvataju uslove ovog konkursa, kao i korišćenje datih fotografija u nekomercijalne svrhe.

Fotografija koja bude imala najviše šerova osvaja prvu nagradu koju čini iPod Shuffle koji obezbeđuje iSTYLE, distributer široke palete Apple-ovih proizvoda za Srbiju. Prvih 10 učesnika koji pošalju fotografije osvajaju po dve karte za specijalnu projekciju filma, a Ultra centar Galaktika nagradiće najboljih 10 fotografija paketom od 10 žetona za provod u njihovom zabavno-edukativnom centru, koji se nalazi u TC Delta City.

Pobedniku foto-konkursa nagrada će biti uručena na posebnoj projekciji filma koja će biti održana u petak  7. novembra u Cineplexx-u Delta City. Nagradu je obezbedio Istyle, zastupnik MC-ovih proizvoda za Srbiju.

Konkurs je otvoren od 30. oktobra do 6. novembra.

Čekamo vas!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zemunka

    29. oktobar 2014 | 17:39

    Gde sad da nadjem zvezdano nebo, kad je nebo puno oblaka. I zvezdano nebo ne može sa bilo kojim objektivom da se "uhvati" :-(

  • Hani

    4. novembar 2014 | 17:22

    Gde mogu da se pogledaju poslate fotografije?

  • nn

    3. novembar 2014 | 20:38

    Da, ali ciste fotografije bez photoshopa i dorade .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA