U PAKLU DROGE I PROSTITUCIJE: Ispovest tri sestre narkomanke koje žive za fiks! (VIDEO)

Valin (27), Amanda (25) i Tifani (22) bile su odlične učenice i deca za primer, a u detinjstvu su bile i vrlo popularne i nisu imale nikakvih poteškoća, koje bi naslutile problem zavisnosti u kom će se naći za par godina

  • 0

Tri sestre navučene na heroin pristale su da učestvuju u emisiji "Dr Fil", pri čemu su ih kamere pratile na svakom koraku tokom celog dana - dok su kupovale drogu na ulici i dok su je konzumirale. U emisiji su gostovali i njihovi roditelji koji su došli da posvedoče o zavisnosti svojih ćerki, koja je razorila njihovu porodicu.

Valin (27), Amanda (25) i Tifani (22) bile su odlične učenice i deca za primer, a u detinjstvu su bile i vrlo popularne i nisu imale nikakvih poteškoća, koje bi naslutile problem zavisnosti u kom su se našle za nekoliko godina. Najstarija je bila najpopuralnija devojka u školi i planirala je da upiše fakultet, srednja sestra je želela da postane zubar, dok se najmlađa bavila atletikom.

- Kada se ujutru probudimo, prvo na šta pomislimo jeste - kako da se nadrogiramo. U jednom trenutku smo shvatile da svaka od nas koristi drogu, i pomislile smo - mogle bismo sve zajedno da se "uradimo" - rekle su ove sestre.

Video prikazuje tri devojke kako ulaze u auto i odlaze da se nađu sa Valinim dilerom. Sa drogom u rukama, njih tri jure kući kako bi dobile jutarnju dozu. Ali Valin ne može da čeka, pa heroin uzima još u kolima. Tifani, koja je skoro izašla iz zatvora, nakon što je četvrti put uhapšena zbog droge, izjavila je da bode sebe u nogu, jer su joj vene na rukama uništene.

- Ne mogu da gledam svoje ćerke, gade mi se i sramota me je - rekla je njihova majka koje je takođe imala problema sa uzimanjem kokaina u mlađim danima.

Sestre su čak počele da se bave prostitucijom i da se viđaju sa ljudima mnogo starijim od sebe, kako bi nabavile dovoljnu količinu droge za sve. Priča se ipak završava dozom nade - doktor Fil im je ponudio odvikavanje od narkomanije, ali pod uslovom da budu smeštene u tri različite klinike da ne bi bile u kontaktu.

Izračunato je da su uzele heroin oko 36.500 puta.

Pogledajte celu emisiju ovde:

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA