UŽASAN ZLOČIN: Deca (8) hladnokrvno zadavila štene i bacila ga u dvorište!

Dvojica osmogodišnjaka iz Kuršumlije na najmostruozniji način ubili su jedno štene starosti svega oko mesec dana, tako što su ga hladnokrvno zadavili i bacili na ulazu u dvorište

  • 26

Dvojica osmogodišnjaka iz Kuršumlije na najmostruozniji način ubili su jedno štene starosti svega oko mesec dana u kuršumlijskom nasilju Pantiće.

Dvojica osmogodišnjaka iskoristila su odsustvo vlanice psa Ljiljane Timotijević, pa su štene prvo zlostavljali i mučili da bi ga potom hladnokrvno zadavili i bacili na ulazu u dvorište, prenosi Južna Srbija.

- Čula sam užasno bespomoćno skičenje šteneta, a kada sam dotrčala dečaci su ga već zadavili - izjavila je vlasnica šteneta ljiljana Timotijević.

Ona je kako kaže kada je došla na licu mesta zatekla maloletnike koji su počinili ovo monstruozno delo.

- Bili su totalno hladnokrvni, a katek kada sam im zapretila da ću pozvati policiju jedan je počeo da plače, dok je drugio pobegao, navodi Ljiljana.

Inače, reč je o problematičnim dečacima a jednom od njih majka radi u prosveti kao nastavnik. Mučeno i zadavljeno štene i dalje leži na mestu gde su ga dvojica osmogodišnjaka svirepo ubila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ljiljanalj

    20. novembar 2014 | 11:16

    Naravno da su to mali monstrumi, kada budu veci bice ubice....To s rekli najveci strucnjaci psiholozi, od deteta koje ubija zivotinje kasnije postaju patoloske UBICE KOJE UZIVAJU U MUCENJU I UMIRANJU ZRTVE.... PA NEKA SE TATA I MAMA DICE SA MALIM SKOTOVIMA ZA KOJE NEMAJU VEROVATNO VREMENA...

  • Dacha

    20. novembar 2014 | 11:33

    Roditelji. Nema drugog uzroka

  • mitka

    20. novembar 2014 | 10:42

    tako nastaju buduce serijske ubice,trebalo bi roditelje dobro preispitati,sve ide iz porodice,jadno stenence.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA