TRAGEDIJA: Petoro dece izgorelo u požaru! (VIDEO)

Šestorica vatrogasaca su ušla u kuću u Teksasu kako bi pronašli decu, ali su morali da se povuku napolje nakon što se krov delimično urušio, a pod počeo da propada. Imena dece nisu objavljena, ali se radi o dve devojčice stare pet i šest godina, kao i trojici dečaka starih devet, 13 i 15 godina

  • 1

U požaru koji je zahvatio jednu montažnu kuću u gradu Edna u Teksasu stradalo je petoro dece, saopštile su danas lokalne vlasti.

Kad su vatrogasci po pozivu stigli na lice mesta, već je bilo izgorelo 60 do 75 odsto montažne kuće u kojoj je živela porodica, izjavio je šef vatrogasne brigade Nik Straus, a prenela agencija AP.

Šestorica vatrogasaca su ušla u kuću kako bi pronašli decu, ali su morali da se povuku napolje nakon što se krov delimično urušio, a pod počeo da propada.

Imena dece nisu objavljena, ali se radi o dve devojčice stare pet i šest godina, kao i trojici dečaka starih devet, 13 i 15 godina, rekao je Straus.

Roditelji dece, Džoni Hernandez (30) i Anabel Ortiz (32), stajali su po dolasku vatrogasne ekipe ispred svoje kuće u požaru, a sa njima je bilo njihovo šesto dete.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E

    26. novembar 2014 | 09:59

    Ja vjerujem da je kod njih tragedija kad se ovako nesta kod nas desi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA