MUŽ KOJI JE ZAPALIO ŽENU: Popio sam pola litra rakije pre nego što sam otišao kod nje!

- Svratio sam na pumpu da napunim gorivo u kanticu jer nisam imao više u automobilu. Usput sam svratio do stana jer smo se prethodna Svjetlana i ja posvađali. Čim sam ušao, ona je počela da me vređe. Pao mi je mrak na oči - ovim rečima se, prema nezvaničnim informacijama, pravdao Radan U.

  • 20

Radan U, koji je polio benzinom i zapalio suprugu Svjetlanu U, izjavio je na saslušanju da je mislio da ga supruga vara i da se kaje zbog onoga što je uradio. On je, prema nezvaničnim informacijama, rekao da nije imao nameru da to učini, već da je svratio u stan u Batajnici da bi sa njom porazgovarao.

- Svratio sam na pumpu da napunim gorivo u kanticu jer nisam imao više u automobilu. Usput sam svratio do stana jer smo se prethodna Svjetlana i ja posvađali. Čim sam ušao, ona je počela da me vređe. Pao mi je mrak na oči - ovim rečima se, prema nezvaničnim informacijama, pravdao  Radan U.

Kako je priznao, tada je uzeo kanticu benzina i polio ženu po garderobi, ali je tvrdio da ne zna kako se dogodilo da je zapali.

- Kada sam video da gori, pokušao sam da ugasim vatru, ali ona je vrištala i bežala od mene. Vatra je zahvatila i moju ruku - rekao je on.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Nesrećna žena je izletela u hodnik a u pomoć joj je pritekao komšija Milan Dobrić. Na saslušanju u policiji Radan se pravdao da je to učinio u trenutku besa jer je, navodno, tog jutra zatekao u stanu suprugu u krilu drugog muškarca.

- Bio sam veoma besan. Otišao sam u kuću u kojoj živi moja familija. Ona je došla, pokušala da me ubedi da grešim, ali nisam joj verovao. Popio sam sigurno pola litre rakije pre nego što sam kasnije otišao kod nje. Hteo sam samo da razovaramo, ali se dogodila tragedija - rekao je, navodno, osumnjičeni Radan U. za Kurir.

HEROJ KOJI JE SPASAO ŽENU KOJU JE MUŽ ZAPALIO: Gorela je, koža mi se lepila za ruke!

HOROR U BATAJNICI: Polio ženu razređivačem, pa je zapalio, izgorela joj većina kože! (FOTO)

PRIZNAO DA JE ZAPALIO ŽENU: Kajem se što sam joj naneo povrede!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    20. januar 2015 | 08:43

    Ja popijem litar pa odem da izjavljujem ljubav zenama,nesrecnice!!!

  • Лео

    20. januar 2015 | 07:45

    Nije hteo..pa popio je malo...pa slucajno je kupio gorivo...pa je upalio i pobego....opet nije hteo!!!! Ne

  • Lovic g 8

    20. januar 2015 | 09:17

    Добар разлог да запалиш жену. Можда му није дала,па шибицу и крс. Спалити будалу, истом мером па ће други да размисле пре него им насиље падне напамет.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA