PANIKA U TURSKOM AVIONU: Morao je naglo da sleti zbog BOMBE!

Na letu TK15 proglašena je uzbuna pošto je u toaletu prodnađena cedulja na kojoj je bila napisana reč "bomba"

  • 5

Avion Turkiš erlajnsa koji je iz Istanbula leteo ka Sao Paolu vanredno je sletao u Kazablanci zbog informacije o bombi, preneli su turski mediji.

Avion Lufthanze prinudno sleteo u Rusiji

Portparolka turske avio-kompanije potvrdila da je u avionu na letu TK15 proglašena uzbuna pošto je u toaletu prodnađena cedulja na kojoj je bila napisana reč "bomba", preneo je Rojters.

Prema navodima kompanije, u avionu Boing 777 nalazi se 256 osoba.

Bezbednosni timovi spremaju se da pretraže avion pošto je u njemu pronađena cedulja sa pretećom porukom o bombaškom napadu, javlja privatna televizija CNNTurk.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Klara

    30. mart 2015 | 18:33

    Vazdušni saobraćaj je postao pretrpan... Previše letova... Jeftine karte... Pa bi svi u nebesa... Ovo deluje kao globalni atak i zastrašivanje samo da ljudi manje lete... Jer su moćnici shvatili da je tako bolje...

  • Moja malenkost

    30. mart 2015 | 15:20

    O Boze dragi, pa dokle vise????

  • Fica

    30. mart 2015 | 16:50

    Koji glupaci i koji nelogican protokol. Pa i na tarabi pise.... Da je bilo nesto sigurno ne bi rekli nego ih ne bi bilo sada. U cemu je fora da se i posle tolikog pretresa pre ulaska i dalje avion vraca ako neko nesto kobajagi dojavi. Ne moze vise komarac da se ukrca neopazeno i opet se plase. Gluposti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA