OVO JE MANIJAK KOJI JE UBIO KONOBARICU: Pamtiće ga kao kriminalca i psihopatu

Goran Milanović (50) koji je ubio svoju bivšu devojku Slavicu Rakulj (49) hapšen je za vreme akcije "Sablja". Pratio je posle posla, bušio joj gume na autu i slao preteće poruke

  • 14

Goran Milanović (50) koji je pre dva dana ubio svoju bivšu devojku Slavicu Rakulj (49) jer nije želela da se pomiri s njim, a potom i sebe, nesrećnu ženu proganjao je nekoliko meseci.

SLAVICE, NE MOGU DA ŽIVIM BEZ TEBE: Ovo su poslednje reči ubice konobarice!

Prema rečima njene porodice i kolega, Milanović nije mogao da prihvati da ga Slavica više neće. Pratio je posle posla, bušio joj gume na autu i slao preteće poruke, zbog čega je jako brzo shvatila da je reč o, kako kažu oni koji su je poznavali, "psihopati".

Poslednjih šest meseci nije ni živela kod kuće zbog straha od njega, zbog čega mu je bila izrečena i zabrana prilaska.

Goran je u ponedeljak oko 10 sati došao u kafić "Fraći" u ulici Strahinjića Bana, u kom je Slavica bila menadžer i zamolio je da "samo porazgovaraju".

Foto: Facebook / Slavica Rakulj Foto: Facebook / Slavica Rakulj

Nijednog momenta nije pokazala da postoji problem, čak sam je i pitao da li je sve u redu. Kolega i ja smo hteli da pozovemo inspektore, jer smo znali da je maltretira, ali je ona rekla da nema potrebe i da je miran. U jednom momentu ustala je od stola za kojim su sedeli i krenula ka šanku. Tad je vetar zatvorio vrata - kaže Slavicin kolega Nenad Graovac, pa nastavlja:

PRITISNUO MI JE PIŠTOLJ NA STOMAK I OPALIO: Ispovest konobara iz kafića smrti u Beogradu

- Krenuo sam da ih otvorim i kad sam se okrenuo, video sam da iz dečjeg ranca, koji je nosio sa sobom, vadi peškirić. Odmotao je peškir i tad sam ugledao pištolj. Imao je i drugi, za pojasom. Taj su našli policajci na uviđaju. U oba je bilo po pet metaka – rekao je Graovac.

Ovo je konobarica koju je s četiri metka usmrtio ljubomorni muškarac! (FOTO) (VIDEO)

Prema njegovim rečima, u momentu kada mu je Goran prislonio pištolj na stomak, Nenad se okrenuo da dohvati stolicu i udario ga.

- Onda sam čuo pucnje. Nisam video kad je pucao u Slavicu. Ona je stajala za šankom, s glavom nad papirima. Moguće da nije ni shvatila šta se dešava. Istrčao sam do policajca ispred grčke ambasade. Onda sam čuo još jedan pucanj. Ispostavilo se da je Goran u međuvremenu otišao u toalet, tamo se zaključao i pucao sebi u glavu – priča konobar.

Foto: Telegraf, Facebook / Slavica Rakulj Foto: Telegraf, Facebook / Slavica Rakulj

Goran je često dolazio u "Fraći", iz kog su ga njene kolege nekoliko puta izbacivale napolje.

Kad bi Slavica zvala policiju, Goran je privođen, ali je tamo plakao i obećavao da će se smiriti, i da mora da bude uz svoju petogodišnju ćerku koju izdržava.

ZAVRŠIĆEŠ U KESAMA: Majka ubijene Slavice otkriva NAJJEZIVIJE detalje UBISTVA U CENTRU BEOGRADA!

Inače, Slavica je jedno vreme živela s njim i devojčicom u Goranovom stanu, iz kog je Goran izbacio u februaru, da bi naknadno počeo da je moli da mu se vrati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Titi

    22. april 2015 | 12:12

    Nije prvi put da policija ne reaguje kada im se prijavi slučaj maltretiranja. Izgreda da ćemo sve češće imate prilike da čitamo ovakve članke Na žalost

  • VM

    22. april 2015 | 11:17

    Čim on u 50 godina ima devojku, beži od njega. Da je normalan, imao bi već i unučiće.

  • pošten građanin

    22. april 2015 | 11:30

    zašto se žene lepe za manijake, kriminalce i psihopate?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA